Obavijesti

Show

Komentari 33

'Pružao si ruku onima kojima je bila potrebna. Zagreb više neće biti isti. Čuvaj nas kao i do sada'

'Pružao si ruku onima kojima je bila potrebna. Zagreb više neće biti isti. Čuvaj nas kao i do sada'
13

Mnogi se danas opraštaju od gradonačelnika Milana Bandića. Emotivne objave posvetile su mu Nina Badrić, Snježana Mehun, Anica Kovač, Sandra Perković, Vjekoslava Bach, Neda Ukraden...

VIDEO

Nestvarno i nerealno! Dragi moj gradonačelniče, šefe i prijatelju, počivaj u miru Božjem, napisala je voditeljica Hana Tabaković Baksa (40) u emotivnom oproštaju od gradonačelnika Zagreba Milana Bandića. Milan je preminuo u noći sa subote na nedjelju u 66. godini od posljedica srčanog udara, a brojni se sada opraštaju od njega, uključujući i celebrityje. 

POGLEDAJTE VIDEO: Preminuo je Milan Bandić

- Probudila sam se i gradu u kojem nema više Milana Bandića. Mnogi od vas nisu ga znali osobno, bio je čovjek koji je uvijek bio spreman pomoći. Zadnjih 16 godina životi su nam se ispreplitali, ja novinarka, on gradonačelnik. Tijekom vremena, milijun je terena iza nas. Slavili smo zajedno od rođendana, obljetnica pa i zadnje mog vjenčanja. Šefe hvala ti na svemu, hvala na rečenici. 'Mala uz roditelje, ja sam tu'. Odmori se, šefe zaslužio si - dodala je Hana Tabaković. 

Pjevačica Nina Badrić (48) napisala je po čemu će pamtiti Bandića.

- Pamtit ću vas po posebnoj empatiji prema nama umjetnicima. Za vas me nije vezao niti jedan interes niti posao, a ipak ste došli na moj koncert 7. ožujka u Arenu, čestitali mi i donijeli buket ruža. Iskreno saučešće obitelji. Počivali u miru - napisala je Nina iz njihovu zajedničku fotografiju. 

Bacačica diska Sandra Perković (30) oprostila se od Milana.

- Zbogom veliki čovječe! Hvala ti na smijehu i vedrini. Hvala ti što si uvijek pružao ruku onima kojima je pomoć bila najpotrebnija. Grad Zagreb više nikad neće biti isti. Zagrebački sportaši na čelu sa mnom ostali su bez svojeg najvjernijeg i najiskrenijeg navijača. Mnoge smo medalje zajedno kovali. Čuvaj nas sada kao što si to uvijek radio, ali s nekog drugog mjesta. Hvala. Počivaj u miru - napisala je Sandra. 

Bivša manekenka Anica Kovač (44) također je objavila fotografiju s Bandićem.

- Što je nebo tamnije, to su zvijezde sjajnije. Sijaj zvijezdo i čuvaj nas - napisala je.

Glazbenica Vjekoslava Bach napomenula je kako je voljela Bandićevu energiju i stav.

- Voljela sam kako ste nas učili. Bili ste mi kao stariji brat, uljepšali mnoge dane. Hvala za vjenčani dar, kojim se uveličali moj dan, hvala i za zadnji projekt mojih jumbo plakata uz rečenicu: 'Šefice, pa ti to zaslužuješ'. Hvala dobri Milane na svakoj kavici na koju ste me zvali. Ova nedjelja za mene je pretužna. Imali ste mali krug nas odanih koji ćemo vas čuvati od zaborava. Naš dragi šefe, naš kapetane - napisala je Vjekoslava. 

Voljela sam Vašu energiju, stav, voljela sam kako ste nas učili 🖤😢 Bili ste mi kao stariji brat, uljepsali mnoge...

Objavljuje Vjekoslava BachNedjelja, 28. veljače 2021.

Kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu' Ines Petrić (46) rekla je kako je pretužna zbog Bandićeve smrti. 

- Neka te čuvaju svi dobri anđeli, moj dobri čovječe - napisala je. 

Oglasila se i pjevačica Neda Ukraden (70). 

- Dragi Milane, beskrajno ti hvala za veliku podršku i razumijevanje koje si nam pružao. Hvala ti što si bio čovjek koji nije pitao tko je tko i odakle dolazi. Čast mi je bila što sam te poznavala - napisala je. 

Shrvana je i poduzetnica Snježana Mehun (49). 

- Bio si jedan od najvećih gradonačelnika koje je Hrvatska imala. Nisam se hvalila slikama s tobom, nisam sjedila svaki dan ispred ureda dok si bio živ i popularan, evo sada ću ti zahvaliti jer kada mi je stvarno nešto bilo važno, pomogao si kao čovjek kojeg sam upoznala još dok si bio tajnik u SDP-u, a moj pokojni otac u HDZ-u. Putuj u miru, šefe - napisala je Mehun. 

Modni stilist Marko Grubnić (38) posvetio je Bandiću emotivnu objavu uz fotografiju s njihovog sastanka zbog Dumovca.

- Naš Milan Bandić je živio za svoj grad, za Zagrepčanke i Zagrepčane koji su mu u svemu što je radio bili na prvom mjestu. Živio je za posao koji je obavljao s ljubavlju i nevjerojatnom energijom. Počivajte u miru Božjem gradonačelniče - napisao je Marko.

Pokretanje videa...

Preminuo Milan Bandić 01:01
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...