Obavijesti

Show

Komentari 2

Prva dama Francuske glumi u seriji: 'Željela je biti korisna...'

Prva dama Francuske glumi u seriji: 'Željela je biti korisna...'
7

Prijatelj Brigitte Macron, supruge francuskog predsjednika, otkrio je kako je ona tekst za kratko pojavljivanje u seriji naučila napamet dok je putovala vlakom u Bordeaux...

VIDEO

Supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macronea (40), Brigitte Macron (65) pristala je odigrati cameo ulogu u humorističnoj seriji 'Vestiaires' koja počinje 15. rujna na kanalu France 2. Prva dama se kolegama sa seta požalila da je 'užasavaju kamere i filmska svjetla', ali se suočava sa strahom zbog teme koja joj je važna. 

French President

Kako tvrdi La Parisien, umirovljena profesorica Brigitte će se pojaviti u epizodi posvećenoj hendikepiranim ljudima. Producentica Sophie Deloche je molila predsjednikovu suprugu od početka snimanja serije prije osam godina da odigra ulogu. Naime, Deloche često poziva poznate ljude kako bi povećala gledanost 'Vestiairesa'. 

FILE PHOTO: French President elect Emmanuel Macron and his wife Brigitte Trogneux celebrate on the stage at his victory rally near the Louvre in Paris

- Odazvala se pozivu kako bi bila korisna i da bi privukla pozornost javnosti na stvari koje su joj bliske srcu - objasnio je Brigittin prijatelj zašto je napokon pristala. Umirovljena profesorica je do sada producentici govorila da nije nikada glumila i da je užasava pomisao na ulogu u seriji. 

Brigittin prijatelj je otkrio kako je naučila tekst za kratko pojavljivanje naučila napamet dok je putovala vlakom u Bordeaux. Već sljedećeg dana, 18. svibnja je bila spremna za snimanje u francuskom mjestu Begles. 

THE CANADIAN PRESS 2018-06-07

- Ja sam prva dama samo kada se svečano odjenem. A kad ujutro ustanem, druga priča. Prilagođavam se situacijama i okolnostima. To vam je poput kazališnog kostima - istaknula je Brigitte na setu. Umirovjlena profesorica se upoznala s mužem Emmanuelom kada je on imao samo 15, a ona 39 godina. On se u nju zaljubio nakon nekoliko mjeseci poznanstva, a Brigitte je tada bila u braku i imala troje djece. 

French President Emmanuel Macron and his wife Brigitte Macron tour Old Montreal in Montreal

Vjenčali su se 2007. nakon što se Brigitte službeno razvela od svog prvog supruga. Njena najmlađa kći Tiphaine Auzière (34) u dokumentarcu 'Brigitte Macron: Francuska pripovijetka' je rekla da je imala devet godina kad je doznala za majčinu aferu.

Brigitte Macron, wife of the French President, waits to welcome guests at the Elysee Palace in Paris

- U njihovom ponašanju vidjelo se da među njima ima nešto. Ako se pitate što je to ljubav, reći ću vam da su to moja mama i Emmanuel. Kad su skupa, drugi svijet za njih kao da ni ne postoji - ispričala je Tiphaine. 

VIDI OVO! Tučnjave poznatih: 10 zvijezda koje su se pošorale u javnosti!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti