Show

Komentari 71

Prva transrodna natjecateljica njemačkog 'Topmodela' - Pari

Prva transrodna natjecateljica njemačkog 'Topmodela' - Pari

Odrasla sam u potpuno krivom, muškom tijelu. Sad sam konačno sretna jer sam 100 posto žena. Osjećam se ispunjeno i život mi sad ima smisla, kaže lijepa Pari

Nova sezona njemačke inačice showa ' Topmodel ' počela je u četvrtak. Sadržaj prve emisije 10. sezone popularnog showa 'začinila' je Pari . Pari ima 25 godina, porijeklom je Iranka, a odrasla je u Nizozemskoj. Trenutačno živi u Berlinu.

Na prvu ništa posebno, kažete? E, pa, Pari je posebna po tome što je s 19 godina bila na operaciji kojom je promijenila spol. Da, lijepa Pari rođena je kao dječak.

- Odrasla sam u potpuno krivom, muškom tijelu. Već s četiri godine s maminim sam ružem šminkala usnice i sama sam si krojila i slagala haljine od zavjesa - kaže Pari.

Sad je konačno sretna jer je 100 posto žena, iznutra i izvana. Konačno se osjeća ispunjeno i život joj ima smisla. Puna je samopouzdanja i emocionalno je jako snažna. Dečku je priznala da je bila na operaciji spola tek nakon što su dvije godine bili u vezi.

- Bio je jako iznenađen kad sam mu rekla, no podnio je to kao pravi džentlmen - kaže Pari.

Kakav će uspjeh Pari ostvariti u 'Topmodelu' tek ćemo vidjeti. U njemačkoj inačici showa Pari je prva transrodna natjecateljica. Amerikanci su 2008. imali Isis King (29) koja je na kraju showa bila deseta u ukupnom poretku.

Najčitaniji članci