Show

Komentari 0

Prve fotografije sa seta: Pratt i Hemsworth u Marvelovom hitu

Prve fotografije sa seta: Pratt i Hemsworth u Marvelovom hitu

I dok mnogobrojni obožavatelji filmskih adaptacija junaka iz stripova ne mogu dočekati nove filmove, a budućnost kino industrije je na konopcima, razveselile su ih prve fotografije 'uhvaćene' sa seta

Nadolazeći superherojski film 'Thor: Love and Thunder' Marvel studija nastavak je uspješnog 'Thor: Ragnarok', a blockbuster se ovih dana upravo snima u Australiji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

I dok mnogobrojni obožavatelji filmskih adaptacija junaka iz stripova ne mogu dočekati nove filmove, a budućnost kino industrije je na konopcima, razveselile su ih prve fotografije 'uhvaćene' sa seta.

Imenjake Chrisa Pratta (41) i Chrisa Hemswortha (37) paparazzi su locirali i to u punoj ratnoj opremi i kostimima u kojima ćemo ih gledati na velikim platnima sljedeće godine.

Redatelj filma je Novozelanđanin Taika Waititi (45), a ogromna i moćna produkcija neko će se vrijeme zadržati u Australiji. Spominje se kako će lokalnoj ekonomiji donijeti čak 180 milijuna dolara, omogućiti 2.500 novih radnih mjesta te ostvariti suradnju s više od 1000 lokalnih tvrtki.

Najčitaniji članci