Obavijesti

Show

Komentari 1

Prvi pjevač Iron Maidena pjeva u Boogaloou: 'To je moje hvala Hrvatima, spasili ste mi život'

Prvi pjevač Iron Maidena pjeva u Boogaloou: 'To je moje hvala Hrvatima, spasili ste mi život'
3

Svi oni koji dođu, kupnjom 'merchandisea' pomoći će Paulu u njegovoj borbi za ozdravljenjem koja još nije gotova, i njegovom nastojanju da u 2024. godine napokon prohoda

VIDEO

Paul Di'Anno je trenutačno na velikoj svjetskoj 'The Beast Resurrection tour', na kojoj će svirati preko 150 koncerata na 6 kontinenata. Većina koncerata rasprodana je, uključujući skoro sve datume na 18 koncerata u Velikoj Britaniji, gdje je u srpnju ove godine dočekan s ovacijama. U svoj toj gužvi Paul nije zaboravio Hrvatsku. Odlučio se vratiti u klub Boogaloo u četvrtak, 5. listopada kako bi se zahvalio svim Hrvatima koji su mu pomogli na njegovom putu prema ozdravljenju i doslovno spasili život.

Bubnjar Iron Maidena otkrio: 'Imao sam moždani udar u siječnju, bio sam paraliziran!'
Bubnjar Iron Maidena  otkrio: 'Imao sam moždani udar u siječnju, bio sam  paraliziran!'

Na koncertu će ekskluzivno izvesti svoj Iron Maiden set pjesama. Svi oni koji dođu, kupnjom 'merchandisea' pomoći će Paulu u njegovoj borbi za ozdravljenjem koja još nije gotova, i njegom nastojanju da u 2024. godine napokon prohoda.

Koncert će otvoriti zagrebački band Time Decay koji će na najbolji način pokazati kako se vrhunski klasičan heavy metal praši i u Hrvatskoj. U prodaji su i specijalne VIP - Meet & Greet ulaznice koje uključuju susret i fotografiranje s Paulom, kao i specijalni dar.

Paul Di'Anno legendarni je pjevač čiji su eksplozivni heavy metal vokal i energični punk rock stav promijenili glazbenu scenu zauvijek. Otkad je u 1979. godine došao u Iron Maiden, bend je samo u godinu dana postao svjetska atrakcija.

Zagreb: Bivši pjevač Iron Maidena nastupio u Bikes Beer Factory

Debitantski album 'Iron Maiden' iz 1980 i 'Killers', koji je slijedio iznjedrio je pregršt hitova poput 'Prowler', 'Running Free', 'Remember Tomorrow', 'Phantom of the Opera', 'Iron Maiden', 'Wrathchild', 'Killers', 'Purgatory', 'Twilight Zone', 'Murders in the Rue Morgue' itd., a spomenuta dva albuma postali su klasici. Bendovi kao Metallica, Anthrax, Pantera i mnogi drugi stalno ističu kako su prvi Iron Maiden albumi ono zbog čega su počeli svirati.

Paul Di'Anno je od 1979. s IRON Maiden, Battlezoen, Killers, Gogmagog i kao solo artist izdao ogroman broj albuma i svirao na tisuće koncerata diljem svijeta. Njegova je karijera prije 10 godina naglo prekinuta uslijed niza zdravstvenih problema zbog kojih je ostao u invalidskim kolicima. Zahvaljujući brojnim fanovima Paul nije ostao zaboravljen; skupili su novac za njegovo liječenje i rehabilitaciju, a vrhunski doktori upravo iz Hrvatske spasili su njegov život.

Paul je u Hrvatskoj proveo preko godinu dana, napravio nekoliko velikih operacija i cijela ta priča biti će dokumentirana filmom koji snima čuveni autor Wes Orshorski, koji je prije njega režirao dokumentarni film o Lemmyju iz Motorheada. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu