Obavijesti

Show

Komentari 20

Prvo je srušio Berlinski zid, a onda postao najveći kralj plaže

Prvo je srušio Berlinski zid, a onda postao najveći kralj plaže
1

On je ultimativni alfa mužjak, prava testosteronska 'bomba' koja se užasava ISIS-a i plaćanja alimentacije, a danas slavi 65. rođendan

VIDEO

David Hasselhoff u ljeto 1989. godine osam je tjedana bio prvi na njemačkim top ljestvicama s pjesmom 'Looking for freedom'. Te godine Hoffov hit postao je ujedno i neslužbena himna ujedinjenja Njemačka, a poznati glumac i danas vjeruje kako je upravo on zaslužan za pad zida koji je više od 40 godina dijelio Njemačku.

- Nekoliko dana nakon što sam se slučajno susreo s obožavateljicama u Istočnoj Njemačkoj, misteriozno i uz Božju pomoć, Zid je pao - prisjetio se Hasselhoff, kojeg su tog Silvestrova zvali da upravo na Berlinskom zidu otpjeva svoj veliki hit.

S jedne i druge strane slušalo ga je više od milijun ljudi.

- Tema serije "Knight Rider" bila je da jedan čovjek može napraviti razliku, i 1989. godine sam pomislio, imam šansu napraviti nešto s ovim. Samo sam bio na pravom mjestu u pravo vrijeme. Sada se pretvorilo u nešto doista sjajno. Dvadeset i pet godina kasnije "Looking for freedom" i dalje je pjesma koja se izvodi diljem svijeta. Ljudi se i dalje bore za svoju slobodu - rekao je Hasselhoff za Time.

Pileće nogice

Bio je najveći macan od svih macana na svijetu. Nije bilo muškarca koji nije htio biti frajer kakav je bio Mitch Bucannon . Taj stav, te loknice, taj ljubavni tepih, taj mišičavi torzo, te noge koje trče po vrućem pijesku i skakuću kroz vodu kako bi spasile utopljenika... Stop! Nešto tu 'smrdi'...

Nakon svih ovih godina, ispostavilo se da su svi obožavatelji ' Spasilačke službe ', točnije lika i djela Davida Hasselhoffa, bili u gadnoj zabludi. Cijelo vrijeme mislili smo da je frajer s početka teksta upravo 'strašni' Hoff, no bili smo u krivu. U redu, barem djelomično u krivu.

Serija i lik Mitcha Buchannona napravljeni su, naime, po uzoru na stvarnog spasioca Michaela Newmana koji je u seriji i glumio i bio Hasselhoffov dvojnik jer glumac ima pretanke noge u odnosu na ostatak tijela. Kako je glavni spasilac trebao biti opaki frajer u punom smislu, nije dolazilo u obzir da ima 'pileće noge'.

Protivnik ISIS-ai alimentacije

- Prva stvar koju bi napravio da sam nevidljiv je da bih otišao u Siriju i istrijebio sve pripadnike ISIS-a, rekao je svojevremeno.

Da može napraviti jedan jedini zločin i izvući se bez kazne, Hasselhoff bi poderao papire za razvod svojih dviju bivših supruga, Catherine Hickland i Pamele Bach, kako bi mogao prestati plaćati alimentaciju. 

- Svaki mjesec moram platiti 50.000 dolara - potužio se 'The Hoff' koji je otkrio i kako bi htio da mu izgleda sprovod. 

- Želim imati otvoreni lijes kraj kojeg bi bio elektronički uređaj na kojem bi se pokazivale personalizirane poruke za svaku osobu koja prođe kraj mene. Svi bi mogli 'okinuti' selfie sa mnom i smijati se. I želim veliki tulum s otvorenim šankom - objasnio je David. 

PA/Pixsell

Mlađe je slađe

hHeff smatra da je njegova veza s Hayley Roberts (33) poput romantičnog filma. O njihovoj četiri godine dugoj romansi čak je i snimio dokumentarac za BBC. Upoznali su se tijekom njegovog boravka u Cardiffu. Hayley, koja je tada radila kao prodavačica, prišla mu je i zatražila da pozira za fotografiju s njom. On je na to pristao, no pod uvjetom da dobije njen broj telefona. 'The Hoff' je rekao da mu je bilo neugodno upoznati njene roditelje i to u prisustvu kamera za dokumentarac. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga