Obavijesti

Show

Komentari 103

Pukla ljubav: Kum čeka Zvonin novac, a Boban odbio mirenje

Pukla ljubav: Kum čeka Zvonin novac, a Boban odbio mirenje
1

ČEKA SE Fina Bivši nogometaš nije platio dug veći od 3,5 milijuna kuna Tihomiru Elezu ni četiri mjeseca nakon presude. Dug bi mogao narasti za još 500.000 kuna

VIDEO

Savjetnik predsjednika FIFA-e i bivši nogometni reprezentativac Zvonimir Boban (47) zbog poslovnih obaveza u Švicarskoj nije došao na ročište na zagrebačkom Općinskom sudu gdje je ponovljeno suđenje u parnici nogometaša i kuma.

Ondje Boban već šest godina 'ratuje' s nekadašnjim obiteljskim prijateljem i poslovnim partnerom Tihomirom Elezom (59), s kojim je do 2010. surađivao u tvrtki Moja zemlja. Bivši nogometaš prema već pravomoćnoj presudi Općinskog suda mora isplatiti Elezu više od 3,5 milijuna kuna jer mu je, tvrdi Bobanov kum, dao izvanredan otkaz u zajedničkoj tvrtki. Elez sad traži još 501.000 kuna od svojeg vjenčanog kuma. 

Bivši nogometaš, doznajemo, Elezu još nije isplatio ni kune od dosuđenog iznosa, nego je od Vrhovnog suda tražio reviziju pravomoćne presude. Zvone navodno tvrdi da je njega oštetio i prevario bivši suradnik i prijatelj, zbog čega je Boban odbio već nekoliko puta izvansudsko mirenje s dvostrukim kumom. Kako doznajemo, Zvone se sprema ići i na Sud za ljudska prava u Strasbourg kako bi dokazao da je u pravu. 

  Potpora: Leonarda bodri supruga i tijekom višegodišnjeg suđenja     

Bivši nogometaš je deset posto udjela u tvrtki Moja zemlja 2012. prodao talijanskom nogometašu Paulu Maldiniju za više od 2,2 milijuna kuna, a godinu kasnije Boban je isti udio prodao i prijatelju i kolegi Andreju Ševčenku. Cijena za ukrajinskog nogometaša bila je ista, no nakon toga tvrtka počinje značajno lošije poslovati. Prihodi tvrtke 2013. premašivali su 53 milijuna kuna, a već iduće godine pali su na 2,7 milijuna kuna. Elez i Boban bili su poslovni suradnici dulje od 15 godina, a njihove su supruge, Leonarda i Nada, zajedno radile u butiku Milana Šećkovića.

Boban je Tihomiru bio vjenčani, a Elez krsni kum Zvoninu djetetu. Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije s obitelji, suprugom Leonardom i četvero djece u kolovozu se odselio u Zürich. Obitelj je ljetovala na našoj obali, a nakon uživancije na Brijunima, gdje su se družili s Tarikom Filipovićem, odmarali su se u vikendici na Braču.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'