Obavijesti

Show

Komentari 225

Pukla ljubav sa Sergejem: Renata Sopek je opet solo?

Pukla ljubav sa Sergejem: Renata Sopek je opet solo?
1

LJUBAVI DOŠAO KRAJ? Renata Sopek je potpuno spremna za djecu i brak, a Sergeju to još nije na pameti. Misli kako još nije vrijeme za to

VIDEO

U Splitu se šuška da nekadašnja voditeljica i fitness guru Renata Sopek (38) i njezin dugogodišnji zaručnik, poduzetnik Sergej Bijelić (43) više nisu zajedno, te ih nitko više zajedno ne viđa niti u Splitu niti u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:41

- To što ne pokazujem dečka kao paradnoga konja, ne znači da ga nemam - rekla je Sopek, koja se nekad često fotografirala sa Sergejem. Na ruci više ne nosi 15.000 kuna vrijedan raskošni dijamantni prsten s kojim ju je, navodno, Splićanin Sergej Bijelić prije godinu dana zaprosio, a ona je pristala.

Renata želi brak i djecu, dok on, saznajemo, smatra kako ima još mnogo vremena za to.

- Mislim da je majčinstvo nešto predivno, svakoj ženi želim da to iskusi. Naravno, i sebi. Ali za sve se trebaju posložiti kockice i sve u svoje vrijeme - rekla je Renata u jednom intervjuu. Čak je planirala napraviti DVD s vježbama za trudnice i buduće majke. 

O zarukama para koji je u vezi od 2006. godine prvi se put počelo pričati još prije sedam godina, kad su se širile glasine o zimskom vjenčanju, no Sopek je priznala kako nema definitivnu viziju ceremonije.

Želi ‘pobjeći’ na svadbu

- Sigurno neću biti rob haljine. Ne želim krinolinu ili kreaciju u kojoj neću moći biti opuštena - rekla je Renata te dodala kako ne zna hoće li poštovati tradiciju nošenja nečeg plavog, nečeg starog i nečeg posuđenog.

Nije u izgledu sve: Voditeljica i fitness trenerica 2013. je proglašena najboljom studenticom na školi Bernays za komunikacijski menadžment

- Sve ovisi o prilici. Možda ću biti na nekoj plaži u kupaćem kostimu - rekla je svojedobno o planovima atraktivna voditeljica.

Nakon što je 2008. godine Sopek doživjela prometnu nesreću na putu u Split, Bijelić je odlučio doseliti se u Zagreb, bliže djevojci. Renata je izgubila kontrolu nad automobilom i sletjela s ceste. Potpuno je uništila auto, ali nije, nasreću, bila ozlijeđena.

- Split je predivan grad. Trenutačno ne mogu razmišljati o preseljenju jer mi je posao u Zagrebu, no kad god skočimo u Split, lijepo se odmorim - rekla je tada Renata. Dodaje da bi pred oltar mogla odmah sutra. Najsretnija bi bila kad bi nekamo pobjegli. I, kako kaže, odavno više ne ide na tulume.

- Od obveza ni ne stignem. Najdraže mi je na kraju radnog dana otići na kavu s društvom ili s dečkom ostati kod kuće - rekla je tada Renata. O Sergeju je, donedavno, Renata bila vrlo rječita i prepuna komplimenata.

- On je džentlmen, na njega se uvijek mogu osloniti. Isto gledamo na život - zaključila je te dodala da joj se ni ne žuri kad je brak u pitanju jer nije rob nikakvih tradicija.

Uvijek zajedno: Par su prije često viđali i fotografirali zajedno na mnogim javnim događanjima

Veza je, šuška se, gotova ili barem u teškoj krizi, a njih se zajedno više nigdje ne može vidjeti ili sresti. Bijelić o njihovoj vezi šuti kao zaliven te odbija komentirati. Par je zajedno ušao u poduzetničke vode, a nisu im strani niti problemi sa zakonom.

Na Zvončacu su napraviti ugostiteljski objekt, iako se tamo ne smije graditi. Tvrtka Zbivalište, u vlasništvu Renate Sopek i Sergeja Bijelića, morala je ukloniti metalne konstrukcije u splitskoj uvali Baluni. Grad Split ih je prijavio inspekciji, koja je naredila rušenje, i to čak nekoliko puta zaredom.

- Dobro surađujemo s Gradom, koji je itekako upoznat s cijelim našim projektom. Metalna konstrukcija koju smo napravili izišla je iz dopuštenih gabarita i dobili smo sugestiju da je maknemo, što smo odmah i napravili tijekom vikenda - rekla je tada Renata, a Sergej je objavio planove da umjesto metalne konstrukcije stave suncobrane. 

Nemaju istu viziju

Zajednički prijatelji para ne znaju je li ovo konačan kraj veze, koja je trajala dulje od desetljeća, no tvrde kako je moguće da par više nema istu viziju budućnosti kao što je to bilo na početku dugotrajne veze.

Renata je prije ove veze bila s još jednim poduzetnikom, Hrvojem Markotićem (37). A on je prije četiri godine bio u medijima jer je brutalno opljačkan. Provalnici su njegovu suprugu uvukli u stan, vezali ih ljepljivom trakom te im odnijeli novac i nakit.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 225
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama