Obavijesti

Show

Komentari 115

'Puknulo me, možda je kasno, ali ja bih sina, a Nenad bi kćer'

'Puknulo me, možda je kasno, ali ja bih sina, a Nenad bi kćer'
6

Maja je nedavno postala ambasadorica modnog brenda. Šuput toliko voli 'krpice' da je čak sa štakom i longetom došla na noćni shopping. Ukrasila je longetu i 'zajahala' zaručnika koji ju je nosio...

VIDEO

Pjevačica Maja Šuput (39)je toliko zauzeta na poslovnom planu da nema nijedan slobodni vikend. Sa zaručnikom Nenadom se htjela vjenčati ove godine, ali, kako kaže, za to jednostavno nije imala vremena. Šuputica sudjeluje u žiriju 'Supertalenta', a u slobodno vrijeme pohodi modne evente.

Nedavno je postala ambasadorica modnog brenda. Šuput toliko voli 'krpice' da je čak sa štakom i longetom došla na noćni shopping.

Ukrasila je longetu i 'zajahala' zaručnika koji ju je spremno nosio od jednog odjevnog predmeta do drugog. Nenad Tatarinov (34) je prije otvaranja brenda Majushka sa zaručnicom, bio nezaposlen. S Majom živi zajedno od 'prvog dana', a sad planiraju i brak, ali i djecu. 

- Nenad i ja htjeli smo se vjenčati ove godine, ali nisam imala nijednu slobodni subotu. Ja bih se udala odmah, ne zbog udaje, nego da napravim tulum. Moji prijatelji, koji su jedna ozbiljna grupa ljudi, koji ne znam iz kojeg razloga podemone kada je zabava u pitanju, prijete da će me se odreći ako ne bude svadbe - priča Šuput za magazin Studio.

Maja dodaje kako će se 'sto posto udati, jer to baš želi'.

- To će biti tulum, s obzirom na to da sam odsvirala valjda najviše svadbi na kugli zemaljskoj i klasiku tog tipa ne želim, a i nisam taj tip. Ali nek noga prvo zacijeli... - priča svatovska pjevačica koji ni zbog problema s nogom nije usporila tempo.

Vezu s Nenadom započela je prije godinu i pol, a par je otad nerazdvojan. Uskoro planiraju preseljenje u novi dom, ali su ga odgodili zbog Majine ozljede.

- Rekli su mi svi da moram usporiti, znam to, jer zbog svojeg ritma nemam vremena ni na operaciju otići, a kamoli napraviti dijete. Ali baš me puknulo, možda malo prekasno, ali čovjeku dođe kad mu dođe. Nenad od prvog dana priča o djetetu, već imamo i one klasične fore, ja bih sina, on bi kćer... ali tko god nam dođe bit će to jedno vrlo živahno dijete - zaključila je Maja za Studio.

Meghan Markle je lav po horoskopu: Saznajte što to govori o njoj i imate li zajedničke osobine s 'princezom'.

Kraljica bijesna na unuka Harryja, posvađali se zbog njegove supruge: 'Meghan ne može imati baš sve što poželi'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 115
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...