Show

Komentari 2

Quentin Tarantino oštro opleo po kritičarima: 'Neka mi popuše svi osim kćerke Brucea Leeja!'

Quentin Tarantino oštro opleo po kritičarima: 'Neka mi popuše svi osim kćerke Brucea Leeja!'

U intervjuu je komentirao kritike na račun scena koje prikazuju Brucea Leea u njegovom filmu "Bilo jednom... u Hollywoodu" i objasnio zašto je bio drugačiji nego u stvarnom životu

Mnogi kritičari i gledatelji nisu dobro prihvatili prikaz Brucea Leeja u filmu "Bilo jednom... u Hollywoodu" iz 2019. godine, koji je režirao Quentin Tarantino (58). Najčešća kritika bila je da je cijeli lik Leeja rasistička karikatura. Leejeva kći Shannon Lee (52), koja je njegovo jedino živuće dijete, rekla da je Tarantino njenog oca prikazao kao 'arogantnog šupka'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tarantino je u intervjuu s voditeljem i komičarom Joe Roganom (53) u intervjuu na Roganovom podcastu između ostalog komentirao te kritike.

- Mogu razumjeti da njegova kći ima problema s time, to je njen j*beni otac. Ali svi ostali? Mogu popušiti k*rac - izjavio je redatelj.

Zatim je objasnio da je očito kako je lik kaskadera Cliffa Bootha, kojeg je glumio Brad Pitt (57), prevario lik Brucea Leeja i da je sve dodatno pojašnjeno u knjizi na temelju filma, koja je objavljena ovaj tjedan.

- Borio se u Drugom svjetskom ratu. Da se Cliff borio protiv Leeja u Madison Square Gardenu u areni, ne bi imao nikakve šanse. No kao ubojica koji je ubijao ljude u džungli, ubio bi ga - objasnio je Tarantino, prije nego su on i Rogan poveli razgovor o drugim temama.

Najčitaniji članci