Obavijesti

Show

Komentari 3

Rađa se prva ljubav na farmi? Ivan je zagrlio Saru u krevetu

Rađa se prva ljubav na farmi? Ivan je zagrlio Saru u krevetu
14

Blaženka je odbila dukat koji joj je Sara dala. Gazdarica je ipak odlučila kako neće dizati nepotrebne tenzije pa je Blaženkin odbijeni dukat odlučila dati Anamariji

VIDEO

Premda su farmeri izrazili svoje nezadovoljstvo tjednom Sarine vladavine i kako nisu spremni za Sajam budući da je Blaženka odlučila ne raditi ništa, pa su samim time imali i jedan par ruku manje, Sajam je ipak dobro prošao, a Mentor Joža je rekao kako je devedeset posto zadovoljan radovima.

Osim hrane, Gazdarica Sara i njezina dva pomagača Ivan i Roman sa Sajma su se vratili i s novim životinjama – ovcama.

Nova TV

Međutim, zanimljivo je bilo na podjeli dukata. Dijelivši dukate, Gazdarica nije željela zaobići Blaženku, pa je i njoj dala jedan dukat, no Blaženka ga je odbila. 

- Zadrži ga sebi i zajednici, ne želim dukat ovaj tjedan - odbrusila je Sari. 

- Interesantno, odbila je dukat, ali primila je dio duhana. Pa evo, sad ne bi dobila duhan po meni. Dao bih ti dva dukata, ali duhan ti ne bi dao - prokomentirao je Roman Blaženkino odbijanje dukata. 

Gazdarica je odlučila kako neće dizati nepotrebne tenzije pa je Blaženkin odbijeni dukat odlučila dati Anamariji. 

- Kakva god da si ušla ovdje na farmu, stara moja ti si pokazala da ti hoćeš, da ti možeš i svaka ti čast - poručila je Sara Anamariji, a odrekla se i svog dukata kojeg je podarila Ivanu.

Nova TV

- Donijeli su previše hrane. Ja ne mogu reći da sam zadovoljna. Zato što neka hrana fali, a naslućujem da će biti bacanje hrane. Ako živimo na farmi, trebali bi se i zdravije hraniti - komentirala je nezadovoljna Miriam ovotjedni Sajam.

Miriam je na farmi zadužena za mužnju krava i čišćenje staje. Kako kaže, njezina baka je živjela na baš takvom imanju i od nje je mnogo naučila. 

- Sretna sam za ovu priliku da sam se vratila u moje djetinjstvo i da mogu pokazati što znam - dodala je Miriam.

Miriam ima najviše znanja o mužnji krava pa je svoje znanje odlučila podijeliti s ostalim farmerima. Svakog dana s njom u štalu odlazi po jedan farmer kojega obučava. Danas je tu privilegiju imala Anamarija koja se prvi put našla u takvoj situaciji. 

- Teško je i podnijeti smrad i pobijediti taj strah. Svaka čast ljudima koji ovo rade svaki dan. Ja sam skoro i povraćala i plakala i doživjela živčani slom - izjavila je Anamarija nakon svog prvog iskustva s kravama. Učiteljica Miriam bila je jako zadovoljna svojom učenicom rekavši kako nije očekivala da će izdržati toliko dugo u štali. 

- Nikad nisam mislila da ću to raditi, ali sve treba probati u životu, pa i ovo - rekla je Anamarija obogaćena novim iskustvom.

Nova TV

Čini se kako Gazdarici Sari nije nimalo lako boriti se s ostalim farmerima. Iako je Sajam ispunio očekivanja, rekla je kako Gazdarica više nikada ne bi bila. 

- Karte su pale na stol, počevši od Blaženke - kazala je Sara osvrnuvši se i na Ivicu kojega smatra manipulatorom te dodala: „Ja sam iscrpljena sa svim ovim svađama koje se događaju, i umjesto da budem ovdje s pozitivnim ljudima, da odmaknem negativne ljudi koji mi uzimaju tu pozitivnu energiju dosta sam se puta slomila i nije mi lako, ali bit ću čvrsta“.

Nakon što su farmeri polijegali u svoje krevete, Ivan je legao kod Sare u krevet. Neko vrijeme su ležali zagrljeni, a potom se Ivan vratio u svoj krevet. Rađa li se to jedna ljubav na Farmi, ostaje nam tek vidjeti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala