Obavijesti

Show

Komentari 0

Radila na poljima kukuruza, a sad joj je ime sinonim za modu

Radila na poljima kukuruza, a sad joj je ime sinonim za modu
8

Karijeru je započela 1984. Od tada pa sve do danas do danas izgradila je karijeru o kojoj njezine kolegicu mogu samo maštati. Tokom svoje impresivne karijere imala je puno teških situacija

VIDEO

Život joj nije oduvijek bio glamur i luksuz, a danas slovi za jednog od najpoznatijih supermodela svih vremena. Cindy Crawford danas slavi 54. rođendan. 

Karijeru je započela 1984. Od tada pa sve do danas do danas izgradila je karijeru o kojoj njezine kolegicu mogu samo maštati, a njezino ime postalo je sinonim za modu. Tokom svoje impresivne karijere imala je puno različitih situacija koje pokazuju da njezin posao uistinu nije bio lak. 

Instagram

Jednom prilikom, snimajući editorijal za britanski Vogue, onesvijestila se u tuš kabini. Pala je i udarila glavom toliko jako da je doktori nisu moglo probuditi neko vrijeme. Na jednom drugom snimanju, pozirala je gola s pitonom omotanim oko grudi. Samo brzom reakcijom trenera spasili su joj život jer ju je pitom počeo stezati, a ona je počela gubiti dah. . Ipak, danas kada se osvrne na svoju karijeru, jedna od najboljih manekenki  svih vremena ne žali ni za čim. Upravo o svojoj karijeri, ali i privatnom životu pisala je u svojoj autobiografiji 'Becoming By Cindy Crawford'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
DPA/Pixsell

Cindy je odrasla u tipičnoj američkoj obitelji. Kada je imala samo osam godina, njezin brat preminuo je od leukemije. S tim se gubitkom, ne miri, ali u svojoj biografiji priznaje kako bez obzira na sve nikad nije bila ogorčena. Sljedeći šok u obitelji bio je kada su se četiri godine kasnije njezini roditelji razveli. Unatoč svemu, Cindy je u školi briljirala. Potom je upisala fakultet kemijskog inženjerstva u Chicagu.

London Film Festival Opening Gala - Fantastic Mr Fox Premiere

Modelingom se počela baviti već nakon prvog razreda srednje škole, a upravo je zbog toga kasnije napustila fakultet. Vjerovala je kako se na fakultet uvijek može vratiti, ali da ju karijera modela neće čekati. Ta odluka pokazala joj se kao dobar izbor. Međutim, put do modelinga nije joj bio lak. Prije no što se počela baviti time, svako je ljeto na praznicima radila na poljima kukuruza gdje je svakog dana postala odgovorna za 200 redova kukuruza. 

Kći Cindy Crawford prošetala u prozirnoj bluzi i pokazala grudi
Kći Cindy Crawford prošetala u prozirnoj bluzi i pokazala grudi

Život ju je ipak odveo na modnu pistu gdje je napravila karijeru kakvu rijetko tko može nadmašiti. Godine 1991. udala se za čuvenog holivudskog glumca Richarda Gerea (79). Međutim, njihov brak trajao je samo četiri godine. Ubrzo je na jednom vjenčanju upoznala tri godine starijeg Rande Gerbera, za kojeg se udala 1998.

- To mi je bila prva veza koja je započela iz prijateljstva. Svakome bih preporučila da s osobom bude prvo prijatelj, a tek onda da se upušta u nešto više - rekla je svojedobno Cindy.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:47

 

 

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju