Obavijesti

Show

Komentari 59

Rafaela je pobjednica druge sezone Hrvatskog Top modela

Rafaela je pobjednica druge sezone Hrvatskog Top modela
8

Show 'Hrvatski Top Model by Vanja Rupena' napokon je dobio svoju pobjednicu. Rafaela je u superfinalu bila bolja od Nikoline te si tako otvorila vrata karijere modela

VIDEO

Po sistemu 'pobjednik uzima sve', Rafaela Franić, kao novi hrvatski Top model, dobila je ugovor sa modnom agencijom Women International iz Milana, ugovor s agencijom Thalia Models za domaće tržište, te fotografiranje za naslovnicu časopisa Elle, a postala je i zaštitno lice modnog portala style Fashion Community. 

U finalu je bila s Nikolinom Jurković i Andreom Katkić, a sve djevojke su na početku bile uvjerene da će pobijediti. 

- Do finala sam došla zato što sam se najviše trudila - rekla je Andrea, koja je za svoj hod po pisti, prvi zadatak za finalistice, dobila same pohvale.

Međutim, to je nije spasilo da ne bude prva natjecateljica koja je ispala iz finala. Žiri je odlučio da su u superfinale prošle Rafaela i Nikolina.

- NIsam razočaran. Došla je do finala i ispunila si je želju da uđe u svijet mode - rekao je Andrein tata nakon što je njegova kći ispala iz daljnjeg natjecanja. 

Superfinalistice je tada očekivao drugi zadatak, a to je bilo poziranje s jastrebom u ruci. Fotografirala ih je Mare Milin. Usred snimanja Nikolini je jastreb pokušao odletjeti s ruke, ali ona je čvrsto držala rukavicu za koju je ptica bila zavezana pa je snimanje ubrzo nastavljeno. Rafaela je pak jako opušteno pozirala i žiri je kasnije ustanovio da je 'vladala' pticom. Vanja Rupena pohvalila je obje djevojke, ali posebno je izdvojila Rafaelu te naglasila da je napokon pokazala svoj erotičan pogled. 

Suze radosnice

Nakon što je Vanja proglasila pobjednicu vidjelo se da su obje djevojke u šoku. Rafaela je počela spontano plakati i odmah je otrčala svojoj obitelji u zagrljaj. Uslijedilo je čestitanje, a na pozornici su se pojavile sve natjecateljice iz ovogodišnjeg showa.

- Jako sam uzbuđena i ne znam bih li se smijala ili plakala. Ako će Rafaela htjeti izgraditi inozemnu karijeru, pustit ćemo je da ode iako će nam svima biti teško - rekla nam je Rafaelina majka Jelena. 

Drugoplasirana Nikolina nije izgubila entuzijazam iako nije pobijedila u showu.

- Nisam razočarana. Tijekom showa najviše su mi nedostajali obitelji sloboda, a i u budućnosti se namjeravam baviti manekenstvom. Za mene je ovaj show bio tek početak i uvjerena sam da ću daleko dogurati - rekla je Nikolina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...