Show

Komentari 13

Rakitić i Raquel proslavili su 10 godina veze: 'Sve ljubavne priče su lijepe, ali naša je najljepša!'

Rakitić i Raquel proslavili su 10 godina veze: 'Sve ljubavne priče su lijepe, ali naša je najljepša!'

Sretni par vjenčao se 2013. godine pred matičarom, a dvije godine kasnije priredili su i veliko crkveno vjenčanje u Sevilli. Zajedno imaju dvije kćeri, Altheu i Adar

Nogometaš Seville Ivan Rakitić i supruga Raquel Mauri nedavno su proslavili deset godina veze, a time su se pohvalili i na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Romantični Rakitić objavio je nekoliko fotografija uz opis posvećen Raquel.

- "Sve ljubavne priče su lijepe. No naša mi je najdraža. Posljednjih 10 godina bile su najsretnije u mom životu. Hvala ti što si moje srce ispunila s toliko ljubavi. Ti si moja sadašnjost, moja budućnost, ti si najbolja stvar koja mi se ikada dogodila. Sretna ti godišnjica, moj živote. Volim te - poručio je.

Raquel nije ostala ravnodušna na suprugovu ljubavnu gestu, štoviše, napisala je jednako lijepu poruku.

- Deset godina od tog prvog poljupca, prvog zagrljaja, početka putovanja koje smo sami kreirali, uvijek gledajući u istom smjeru. Volim te, moj plavušane, za novih narednih tisuću avantura. Sretna godišnjica, moja ljubavi - napisala je.

Ivan je upoznao Raquel u kafiću u Sevilli gdje je ona radila. Zaljubio se na prvi pogled, ali ona nije marila zbog toga. Nije htjela izaći s njime jer je smatrala da nogometaši previše putuju te da nisu nikad kod kuće.

Nogometaš je međutim bio uporan, te je uspio dobiti njene simpatije. Nakon dvogodišnje veze, par se pred matičarom vjenčao 2013. godine, a dvije godine kasnije priredili su i crkveno vjenčanje u Sevilli. Zajedno imaju dvije kćeri, Altheu i Adar.

POGLEDAJTE VIDEO: INFLUENCERICA SARATKD U SERIJALU 'MOJ PUT'