Show

Komentari 7

Rakitić voljenoj Raquel priredio veliku proslavu za 32. rođendan

Rakitić voljenoj Raquel priredio veliku proslavu za 32. rođendan

Nogometaš je priredio supruzi zabavu s balonima, a proslavili su njezin dan u krugu obitelji i prijatelja. Fotografirali su se pored velikih balona, a uz Raquel slavila je rođendan i njezina mama

Raquel Mauri proslavila je 32. rođendan, a fotografijama s proslave pohvalila se na društvenim mrežama. Njezin suprug, nogometaš Ivan Rakitić (33) priredio joj je rođendansku zabavu na čemu mu se zahvalila u opisu.

- Sretna sam što imam tako jedinstvene ljude u svom životu i što sam još jednu godinu proslavila rođendan sa svojom mamom. Hvala ti, Ivane, što si pripremio ovako lijep i radostan dan, pun smijeha, pjesme i plesa. Volim te. Šaljem pusu svima i hvala vam na čestitkama - napisala je uz niz fotografija sa zabave.

POGLEDAJTE VIDEO:

Raquel i Ivan su pozirali uz veliki ružičasti helij balon na kojem je pisalo njezino ime, a fotografirali su se i s buketom cvijeća koji joj je poklonio. Uz Raquel, rođendan je slavila i njezina mama Puri Olmo.

Rakitić je na svom profilu na Instagramu napisao Raquel i rođendansku čestitku, kojom je rastopio pratitelje.

- Ljubavi, kako sam sretan što te imam pored sebe. Ti si nešto najbolje što mi se dogodilo u životu. Danas je tvoj dan, tvoj rođendan. Želim ti da uživaš, da nas svojom radošću, snagom i karakterom i dalje vodiš naprijed. Zajedno ćemo postići sve! Volim te, živote moj, sretan rođendan - napisao je. 

Podsjetimo, Rakitić i Raquel upoznali su se u kafiću u Sevilli, a ona na početku nije htjela imati ništa s njim jer je nogometaš koji puno putuje. Vjenčali su se prvo kod matičara 2013., a nakon toga i u crkvi u gradu gdje su se upoznali. Zajedno su više od 10 godina, a imaju i dvije kćeri, Altheu (8) i Adaru (5).

 

Najčitaniji članci