Show

Komentari 75

Rakitići pozirali za Božić, pljušte komentari: Kćeri su našminkane

Rakitići pozirali za Božić, pljušte komentari: Kćeri su našminkane

Raquel i Ivan pozirali su sa svojim kćerima uz okićeno božićno drvce. Obožavatelji su im u komentarima uputili božićne čestitke i pisali im kako su predivna i složna obitelj

Nogometaš Ivan Rakitić (32) raznježio je obožavatelje na društvenim mrežama nakon što je objavio božićnu obiteljsku fotografiju. Ispred okićenog božićnog drvca pozirao je sa surpugom Raquel Mauri i njihovim kćerima Altheom (7) i Adarom (4). 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Obitelj Rakitić-Mauri želi vam sretan Božić - napisao je nogometaš u opis fotografije. U komentarima su mu obožavatelji uzvratili lijepe želje i poručili kako su predivna obitelj.

Obitelj se uskladila za božićno fotografiranje pa su Ivan i Raquel odjenuli bijele majice, a djevojčice su imale jednake haljinice na kojima su se nalazili božićni sobovi. Osim toga, Raquel je djevojčicama stavila i mrvicu šminke, što su primijetili obožavatelji i odmah krenuli komentirati. Imale su malo sjenila i lagani ruž.

- Nije baš primjereno šminkati malu djecu - jedan je od komentara. 

Inače, Španjolka i naš reprezentativac upoznali su se 2011., a vjenčali su se dvije godine kasnije. Ljetos su slavili godišnjicu braka, a Raquel je Ivanu napisala emotivnu poruku.

- Vrijeme je da slavimo ovu ljubav koju imamo jedno prema drugome i da nastavimo uživati u obitelji koju smo zajedno stvorili. Volim te svom snagom i životom, sretna nam godišnjica - napisala je Mauri uz fotografiju s njihovog vjenčanja. 

Najčitaniji članci