Obavijesti

Show

Komentari 2

Rami Malek tražio od kolegice da izbriše njihovu staru fotku: 'Us*ala sam se kad sam vidjela'

Rami Malek tražio od kolegice da izbriše njihovu staru fotku: 'Us*ala sam se kad sam vidjela'

Objavila sam fotografiju s maturalca u New Yorku. Izgledali smo kao štreberi... valjda naša najbedastija fotografija. I tu je došlo do problema jer se oskarovcu Rami Maleku to nikako nije svidjelo...

VIDEO

U ponedjeljak, 29. ožujka, glumica Rachel Bilson je gostovala u podcastu Armchair Expert kojeg vode Dax Shepard i Monica Padman i ispričala zanimljivu, iako njoj pomalo neugodnu, anegdotu koju je imala s bivšim školskim kolegom Ramijem Malekom.

POGLEDAJ VIDEO: Posljedice pandemije

Pokretanje videa...

Psihoterapija | KEREKESH SHOW 04:45

Glumica je zatim ispričala kako se neugodno iznenadila Ramijevom reakcijom na njezinu bezopasnu, pomalo šaljivu, objavu na Instagramu.

Podsjetimo - u veljači 2019. Rachel je objavila epsku fotografiju nje i Ramija iz vremena srednje škole koji izgledaju ushićeno što su u New Yorku. U to je vrijeme u šali komentirala njegovu modu iz 90-ih i napisala: "Hej @ramimalek, gdje si nabavio taj zlatni lanac? 

No, prema zvijezdi serije Heart of Dixie, 39-godišnji glumac nije bio raspoložen za takve šale.

Rachel je ispričala kako su oboje pohađali srednju školu Notre Dame u Sherman Oaksu u Kaliforniji i bili u istom društvu.

- Rami mi je bio dobar prijatelj. Bili smo u istoj ekipi. Zajedno smo kao maturanti glumili u predstavi Crucible. Sve smo radili zajedno - ispričala je Daxu.

U to vrijeme je Rami dobio Oscara, SAG nagrade i Zlatne globuse za ulogu pokojnog pjevača Freddieja Mercuryja u filmu Bohemian Rhapsody. Tada je objasnila da je njegov uspjeh željela proslaviti nečim zabavnim i laganim, a ne ozbiljnom čestitkom s tonom hashtagova piše E News

- Očito, u tom trenu je postao super poznat, iako je uvijek bio izuzetno nadaren... čak i u srednjoj školi - nastavila je. 

- Objavila sam fotografiju s maturalca u New Yorku. Izgledali smo kao štreberi... valjda naša najbedastija fotografija. Ali sam ju odlučila objaviti jer je bila smiješna i zato jer smatram da se ponekad treba nasmijati sam sebi - objasnila je. 

Press Association/Pixsell

No, ono što se dogodilo nakon što je sliku objavila je bilo potpuno neočekivano. 

Rami joj je poslao privatnu poruku.

- Obično ne provjeravam privatne poruke na Instagramu... a od objave je prošlo valjda tjedan dana i tako slučajno pogledam i imam što za vidjeti. Privatna poruka od Ramija. Ali, nije to bila poruka u duhu 'hej! kako si?1, nego pristojni, ali izravni, zahtjev: 'Stvarno bih ti bio zahvalan ako bi maknula tu fotografiju. Stvarno sam privatna osoba' - prepričala je neočekivano dopisivanje koje je uslijedilo. 

Rami Malek nakon govora pao s pozornice: Zvali hitnu pomoć
Rami Malek nakon govora pao s pozornice: Zvali hitnu pomoć

- Pomislila sam si 'O, sr***!' Počela sam se znojiti od muke. Bila sam jako nervozna i samo sam si mislila' o Bože! Što sam to napravila?' Bili smo jako dobri prijatelji, to je samo smiješna fotografija... znate? Ja ne shvaćam sebe tako ozbiljno - objasnila je. 

Prema Rachel, zvijezdi gospodina Robota se 'nije svidjela njegova fotografija'.

Bohemian Rhapsody World Premiere - London

- Prijateljica sam s njegovom stilisticom koja mi je rekla da to i nije baš bila pohvalna slika za njega. Bilo je to neposredno prije dodjele Oscara i sjećam se da je Josh Schwartz rekao 'Nisi mu učinila uslugu. Uskoro će biti nominiran za Oscara' - dodala je.

- Pa možda sam i mogla naći neku laskaviju fotografiju, mislila sam si. Ali, na kraju, sam ju maknula i poslala mu čestitku. na koju nikad nije odgovorio. Bila sam totalno u komi jer je uvijek bio tako fin prema meni - na kraju je rekla u podcastu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu