Obavijesti

Show

Komentari 46

Raquel Rakitić ne skida 'kolut za spašavanje' od 26.000 kuna

Raquel Rakitić ne skida 'kolut za spašavanje' od 26.000 kuna
16

Iako supruga nogometaša obožavateljima nije otkrila da li joj je suprug kupio skupocjenu torbicu ili ju je sama priuštila, Raquel iz kuće u posljednje vrijeme ne izlazi bez nje

VIDEO

Supruga Hrvatskog reprezentativca i nogometaša Barcelone Ivana Rakitića (31), Raquel Mauri (29) posljednja dva tjedna na profilu društvene mreže hvali se skupocjenim modnim dodatkom.

Naime, iako obožavateljima nije otkrila da li joj je suprug kupio skupocjenu torbicu ili ju je sama priuštila, Raquel iz kuće posljednje vrijeme ne izlazi bez nje. 

Raquel je u majici od 4.200 kn nahranila medvjeda u Dubaiju
Raquel je u majici od 4.200 kn nahranila medvjeda u Dubaiju

Riječ je o torbici brenda Chanel koja na služenoj stranici košta 3120 funti odnosno nešto više od 26 tisuća kuna.

Supruga nogometaša torbicom koja simbolizira 'kolut za spašavanje' se prvi put pohvalila krajem svibnja kad je pozirala sa suprugom u žutom odijelu ispod kojeg je obukla crni čipkasti top, a na noge je obula crne visoke štikle. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:08

Dva dana nakon Raquel je pozirala uz bazen, a uz sebe je ponovno 'prigrlila' torbicu. No, uz drugu fotografiju ponovno se našao i Rakitić.

Par je i ovog puta pozirao zajedno, ali su se i modno uskladili. Dok je nogometaš obukao crno odijelo, bijelu kratku majicu i bijele tenisice, Raquel je odlučila iskombinirati iste boje kao i suprug. Na sebi je imala bijele hlače s crnim Chanelovim remenom, crnim raskošnim bodijem i crnim visokim štiklama.   

No posljednjom objavom na profilu društvene mreže Raquel je najviše iznenadila obožavatelje. Iako se ponovno odlučila na crno-bijelu kombinaciju, fanovi su najviše primijetili njezine utrenirane noge. 

Pjevanje Raquel opet hit: Žena Rakitića nasmijala sve fanove
Pjevanje Raquel opet hit: Žena Rakitića nasmijala sve fanove

- 'Lijepa kao i uvijek', 'Kao kraljica si', 'Princezo, uživaj u ljetu', 'Uzmite supruga i idite u Pariz, ne želimo vas više u Barceloni', 'Kakav ti stil imaš to je nevjerovano' - samo su neki od mnogobrojnih komentara na njezinu fotografiju.

Fotografija u bijeloj haljini snimljena je u Dubaiju gdje supružnici posljednjih nekoliko dana provode slobodno vrijeme, a Raquel je u Arapskim Emiratima pronašla zanimaciju.

- Nikad nisam mislila da ću hraniti medvjeda. Odlično iskustvo - pohvalila se pratiteljima na društvenim mrežama. 

Raquel je za posjet medvjedima odjenula Gucci majicu koja košta oko 4.200 kuna. Par je na put poveo i kćeri Althee (6) i Adare (3). No, Ivan je u Dubai poveo i tasta Ivána, punicu Puri te šogoricu Irene s mužom Albertom.

Osim Raquel, i Ivan se tako susreo s medvjedićem u njegovu vrtu, hranio je žirafu i igrao se s lemurom. Domaćinu je zauzvrat poklonio dresove iz Barcelone i reprezentacije.

Pokretanje videa...

00:15

PRINCU WILLIAMU MEGHAN NIJE DOVOLJNO DOBRA: 'Ono što je radio bilo je grozno'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin