Obavijesti

Show

Komentari 5

Hit u Europi: 'Maša i Medvjed na ledu' uskoro i u Zagrebu

Hit u Europi: 'Maša i Medvjed na ledu' uskoro i u Zagrebu
1

ZA SVE GENERACIJE Nakon uspješne turneje po Češkoj i Slovačkoj obiteljski spektakl “Maša I Medvjed na ledu” 04. ožujka 2017. dolazi u Arenu Zagreb

VIDEO

Crtić 'Maša i Medvjed' odavno je oborio sve rekorde gledanosti, neki ga već smatraju klasikom, a 07. siječnja proslavio je osmi rođendan. Animirana serija, koja se 2009. premijerno prikazala na YouTube-u, vrlo brzo postala je internet senzacija s vojskom obožavatelja širom svijeta. Kako bi i djeca u Hrvatskoj mogla upoznati omiljene crtane junake pobrinula se Star Produkcija koja po prvi put u Arenu Zagreb, 04. ožujka, dovodi fantastičan licencirani show 'Maša i Medvjed na ledu'. 

Najpopularniji animirani likovi kroz interaktivnu predstavu i 3D animacije odvest će mališane, ali i njihove roditelje u šumsku pustolovinu ispunjenu smijehom, humorom i dobrom glazbom. U spektakularnoj predstavi na ledu sudjeluje više od 30 akrobata, plesača i profesionalnih klizača. 

Ovaj svjetski fenomen djelo je ruskog režisera Olega Kuzovkova, kojega je za lik Maše inspirirala dvogodišnja nevaljala djevojčica koju je ugledao na plaži na Krimu 1996. godine.

- Da bi ideju sproveo u djelo čekao sam 11 godina. Napisao sam projekt, sa suradnicima izradio skice i počeo tražiti ulagača kojeg smo brzo i pronašli. Ostalo je povijest - prisjetio se Kuzovkov.

Crtani film prikazuje se u 120 država, dobio je mnoge nagrade za raskošne animacije, a distribucijska prava za američko tržište otkupile su najveće kuće poput Cartoon Networka, Sony Musica i NBC Universala. Ujedno je i jedini crtić koji je osvojio You Tube listu najgledanijih klipova. Upravo je 17. epizoda spomenutog serijala 'Recept za nevolju',  u kojemu Maša prijatelju Medvjedu priprema kašu, najviše oduševila djecu i zauzela šesto mjesto najgledanijih videa, a do sada ju je pogledalo 1,8 milijardi fanova čime je pretekla i Adeleinu pjesmu "Hello". To je također i jedini video u prvih deset najgledanijih, a da nije riječ o glazbenom hitu.

Kako maleni obožavatelji ne bi omiljene likove gledali samo na internetu za njih se 04. ožujka u Areni Zagreb priprema raskošan spektakl 'Maša i Medvjed na ledu' koji je svjetsku premijeru imao 2015. godine u Slovačkoj, a show je do sada pogledalo više od 55.000 ljudi. Nakon tog uspjeha, trupa profesionalnih plesača i akrobata odjevenih u šarene i atraktivne kostime te s raskošnom i skupocjenom scenografijom odlučila je krenuti na europsku turneju u sklopu koje će posjetiti i Zagreb.

Unatoč mnogim kazališnim predstavama, 'Maša i Medvjed na ledu' jedini je licencirani show na ledu koji će vas barem na kratko odvesti u svijet bajke. Predstava na ledu bit će na hrvatskom jeziku i na zabavan će način poučavati djecu, ali i roditelje o pravom prijateljstvu, brizi za druge i slobodi kreativnosti.

Ne propustite pogledati ovaj fenomenalan dječji show, a ulaznice možete nabaviti u sustavu Eventim po cijeni od 90 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina