Obavijesti

Show

Komentari 0

Rasti produžili pritvor na još mjesec dana, uložit će žalbu

Rasti produžili pritvor na još mjesec dana, uložit će žalbu
3

Početkom listopada odjeknula je vijest kako je kod Raste pronađeno 600 grama skanka. S njim je tada priveden još jedan mladić kod kojeg je pronađena određena količina droge

Reperu i pjevaču Stefanu Đuriću Rasti (31) produžit će se pritvor na još mjesec danas, piše Kurir.rs. Ostat će u Okružnom zatvoru u Beogradu do 27. prosinca zbog mogućnosti ponavljanja krivičnog djela.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Rastom

Pokretanje videa ...

Početkom listopada odjeknula je vijest kako je kod Raste pronađeno 600 grama skanka. S njim je tada priveden još jedan mladić kod kojeg je pronađena određena količina droge. Nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu određen im je pritvor od 30 dana. 

Pjevač ima pravo žaliti se na ovu odluku u roku od tri dana od primitka rješenja. 

-  Nismo još dobili rješenje, ali pretpostavljali smo da će mu produžiti pritvor. Smatram kako nema potrebe za tim, kao što niti prvi put nije bilo. Što se tiče žalbe, naravno da ćemo je uložiti - rekao je Rastin odvjetnik Vuk Tufegdžić za srpske medije. 

Srpski mediji pišu kako je poslije prvog saslušanja napravljen detaljan pretres repera, a iznenadili su se kada su mu pronašli vrećicu s bijelim prahom u novčaniku. No Rasta tvrdi kako nikada nije koristio neku drugu drogu osim marihuane.

'Rasta unio kokain u zatvor, dio je sakrivao u donjem rublju...'
'Rasta unio kokain u zatvor, dio je sakrivao u donjem rublju...'

- Ja sam umjetnik i već dugo koristim marihuanu, smatram da se treba koristiti kao lijek. Nikada ranije nisam kod sebe posjedovao ovoliku količinu marihuane, ali mi se ukazala prilika da je nabavim. Zbog situacije s korona virusom želio sam se osigurati - ispričao je Rasta.