Show

Komentari 1

Rat na društvenim mrežama se nastavlja: Glumica optužila bivšeg za posjedovanje kokaina

Rat na društvenim mrežama se nastavlja: Glumica optužila bivšeg za posjedovanje kokaina

Alice Evans javno je prozvala bivšeg muža Ioana već nekoliko puta otkako je on ostavio nju i njihove kćeri zbog puno mlađe djevojke

Alice Evans (53) i Ioan Gruffudd (48) nakon 13 godina braka naprasno se razdvojili jer je navodno on samo otišao jednog dana. Alice je tad na društvenim mrežama svoje misli podijelila s pratiteljima, no prava ljutnja je počela kad je saznala da nju i kćeri ostavio zbog 21 godina mlađe Biance Mae Wallace. Alice je sad podijelila i navodno Ianovo posjedovanje kokaina:

- Ioan je jedan dan došao kući i rekao mi da je s prijateljem kupio 24 grama kokaina, a onda je došla pandemija i morao je to sve ostaviti - napisala je bijesno na Twitteru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Glumac nije htio stranim medijima komentirati izjave bivše supruge, a nedavno je s novom djevojkom objavio fotografiju na Instagramu.

- Hvala što se zbog tebe ponovno smijem - napisao je u opisu.

Opis je podijelio njegove pratitelje, a većina ih smeta da nije trebao to napisati isključivo zbog svojih kćeri, te da ih je time sigurno jako povrijedio.

- Možeš biti sretan i izvan Instagrama, ne moraš to raditi svojoj djeci i njihovoj majci koja ih odgaja - napisala mu je jedna od pratiteljica. 

Alice je u opisu svog profila napisala da se 'situacija konstantno okreće te da trenutno živi u mješavini sapunice i horor filma. 

Alice Evans is in good spirits after claiming her husband had a 3-year affair

Najčitaniji članci