Show

Komentari 6

Reakcija Ryana Reynoldsa kada je vidio suprugu na crvenom tepihu postala je hit na Twitteru

Reakcija Ryana Reynoldsa kada je vidio suprugu na crvenom tepihu postala je hit na Twitteru

Ryan Reynolds koji samo stoji odostraga i gleda kako Blake Lively ima svoj trenutak je najdragocjenija stvar ikad, ako ovo nije ljubav onda ne znam što je, komentirao je korisnik

Reakcija glumca Ryana Reynoldsa (45) kada je ugledao svoju suprugu Blake Lively (34) na crvenom tepihu postala je hit na Twitteru. Korisnici ove društvene mreže ne prestaju komentirati njegovo oduševljenje suprugom na Met Gali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Netko je u publici snimio trenutak u kojem se vidi kako je Ryan svoju suprugu prilikom dolaska pogledao s divljenjem. Kasnije se ponosno nasmijao i pljeskao, a snimka se ubrzo proširila društvenim mrežama i postala hit.

- Ako te ne gleda onako kako RYAN gleda BLAKE-a, djevojko, on nije taj - poručio je korisnik Twittera uz video u kojem se vidi glumčeva reakcija.

- Ryan Reynolds koji bulji sa iskricama u očima i plješće Blake Lively dok blista na Met gali je razlog zašto vjerujem u ljubav - poručio je drugi.

- Ryan Reynolds koji samo stoji odostraga i gleda kako Blake Lively ima svoj trenutak je najdragocjenija stvar ikad, ako ovo nije ljubav onda ne znam što je - komentirao je korisnik.

Blake je na Met gali zasjala u kreaciji koja je u jednom trenutku promijenila boju iz brončane u tirkiznu. Zbog toga je nazvana haljina s dva lica, a dizajnirala ju je talijanska modna kuća Versace.