Obavijesti

Show

Komentari 63

Reality uspjesi: Otvorili kafiće i glumili, više ne žive od slave...

Reality uspjesi: Otvorili kafiće i glumili, više ne žive od slave...
1

Iako nije pobijedila u reality showu, Antonija Blaće je omiljeno TV lice. Dobitnik milijun kuna Saša Tkalčević otvorio je salon za tetoviranje, razveo se i opet oženio, dobio treće dijete

VIDEO

Kad su je pitali koji je recept njezina uspjeha, Antonija Blaće (36) rekla je 'ne ugrožavam žene'. Iako nije pobijedila u prvoj sezoni hrvatskog 'Big Brothera', show je od nje stvorio regionalnu TV zvijezdu.

Dok je zbog reality showa bila u izolaciji, iz zafrkancije je, kaže, poljubila sustanarku, a i danas pamti kako se pred kamerama i milijunskom publikom od smijeha popiškila po Alenu Maciniću. Iako je diplomirana inženjerka grafičke tehnologije, a završila je i školu za Odnose s javnošću te studirala portugalski, Antonija je poslije 'BB-a' ostvarila zavidnu TV karijeru. 

Goran Jakus/Pixsell

Već je u drugoj sezoni vodila show, a u istoj ulozi gledali smo je i u 'Fear Factoru', 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', 'X Factoru Adria” te 'Hrvatska traži zvijezdu'. Okušala se i u radijskom eteru, a pobijedila je i u izboru za naj žensku TV osobu. 

Dok je Blaće 2004. ispala iz showa u devetom tjednu, Saša Tkalčević (44) ušao je u finale i pobijedio. Bjelovarac je osvojio milijun kuna. Novac je uložio u gradnju kuće, a u rodnom gradu otvorio je salon za tetoviranje. Saša se poslije 'Big Brothera' rastao od supruge Nataše, s kojom je bio 19 godina i dobio dva sina. Prošle godine se drugi put oženio i dobio treće dijete, a 2008. dobio je i prvog unuka.

Željko Rukavina/Pixsell

- Slava mi nije udarila u glavu. Show mi nije promijenio život, samo sam si riješio stambeno pitanje. Ne osjećam se zvijezdom, najveći uspjeh su moja djeca - kaže Saša. 

Drugi pobjednik Hamdija Seferović (37) sagradio je kuću, otvorio kafić i snimao RTL-ovu ‘Zabranjenu ljubav’.

Šibenčanka Ana Gotovac je poslije showa bila UNICEF-ova ambasadorica, a gostovala je i u dvije epizode ‘Zabranjene ljubavi’.

Alen Macinić (36), kojega su prozvali Svizac, u Tisnom je postavio kran za bungee jumping, a imao je i kafić.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija