Show

Komentari 2

Reality zvijezda mrzi sve očeve svoje djece: 'Ne pokazujem to pred njima samo zbog klinaca'

Reality zvijezda mrzi sve očeve svoje djece: 'Ne pokazujem to pred njima samo zbog klinaca'

Katie ima petero djece s tri različita bivša, a nema dobar odnos ni s jednim od njih. Tvrdi da usprkos tome djeca to ne znaju i da se trudi da oni imaju sretan dom kod oba roditelja jer ih ne želi koristiti kao pijune

Britenska reality zvijezda Katie Price (43) ima ukupno petoro djece sa tri bivša partnera, a kako kaže, s nijednim si nije dobra.

- Mrzim očeve svoje djece - ispričala je Price za podcast Netmums podcast, Sweat, Snot & Tears.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najstarijeg sina Harveya (19) dobila je s bivšim nogometašem Dwightom Yorkeom (50), za kojeg tvrdi da nikad nije imao odnos sa sinom. Juniora (16) i Princess (14) dijeli s bivšim mužem, pjevačem Peterom Androm (48),  a Jetta (8) i Bunny (7) dobila je s bivšim partnerom Kieranom Haylerom (34). 

- Moji odnosi s njima su nepostojeći. Jedan od njih me blokirao, a drugog ne mogu podnijeti, no komuniciramo zbog djece - objasnila je Katie.

Iako si nije dobra s bivšima, objasnila je da djeci trebaju oba roditelja i da se zbog njih treba održavati mir.

- Nikada ne koristite djecu kao pijune. Čak i ako mrzite drugog roditelja, ne dajte svojoj djeci do znanja i samo učinite ono što je najbolje za djecu. Trebaš osigurati sretan dom kada su s tobom i sretan dom kada odu kod drugog roditelja.

Peter i Kieran navodno imaju normalan odnos sa svojom djecom, dok Katie tvrdi da Dwighta nije vidjela od 2012.

- Trudila sam se, no njega nije bilo briga. Nakon nekog vremena sam jednostavno odustala.

Katie je trenutno zaručena za Carla J Woodsa (32), a u vezi su od 2020.

- Imam leptiriće u trbuhu, tako si zgodan i jako te puno volim! - napisala je Katie uz njegovu fotografiju na Instagramu.

Najčitaniji članci