Obavijesti

Show

Komentari 8

Rebel Wilson je objavila fotku s Đokovićem: 'Jako drag momak'

Rebel Wilson je objavila fotku s Đokovićem: 'Jako drag momak'
4

Komičarka je na društvenim mrežama objavila fotografiju s srpskim tenisačem Novakom Đokovićem i u opisu se prisjetila razdoblja prije gubitka kilograma. Novaka je upoznala humanitarnom turniru u tenisu

VIDEO

Glumica Rebel Wilson (41) u posljednjih godinu dana izgubila je više od 30 kilograma zahvaljujući redovitom vježbanju i raznim promjenama u načinu života.

Pokretanje videa...

Rebel Wilson snimila čestitku za seriju intervjua o najljepšim psima na svijetu koje vodi Hrvat 00:56

Na svom Instagram profilu je objavila fotografiju s srpskim tenisačem Novakom Đokovićem (31) i u opisu se prisjetila razdoblja prije gubitka kilograma.

- Znam da obično objavljujem laskave fotografije sebe... ali pronašla sam ovu staru fotku u svojim mailovima i rekla: vau! Sjećam se da je to bilo kad sam bila najnezdravija - imala sam višak kilograma i previše se prepuštala nezdravoj hrani. Hranom sam otupljivala emocije. Moj je otac preminuo od srčanog udara i bilo je to tako tužno doba. Nisam o sebi imala visoko mišljenje i nisam se cijenila koliko sam trebala - započela je komičarka opis fotografije.

- Zanimljivo je da se i dalje smijem i pokušavam biti aktivna - ovo je snimljeno na humanitarnom turniru u tenisu (P.S. Novak Đoković je tako drag momak) - unatoč tolikim bolovima. Sad se osvrćem na tu djevojku i tako sam ponosna na ono što je postala i postigla.

Rebel Wilson i bitka s neplodnošću: Smršavila je 30 kilograma da postane mama
Rebel Wilson i bitka s neplodnošću: Smršavila je 30 kilograma da postane mama

- Samo želim ohrabriti sve one koji se bore s viškom kilograma. Osjećam te. Znam kako je to. Ali nikad nije kasno da se počnete poboljšavati i pokušavate biti najbolja verzija sebe. To nije utrka i nije natjecanje - radi se o tome da poštujete sebe i radite ono što je najbolje za vas. Pa ako ste vani i čitate ovo danas, samo sam htjela reći: nasmiješite se i pokušajte biti aktivni! Volim vas - zaključila je komičarka, koja je na fotki u samo sat vremena skupila više od 130 tisuća kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin