Obavijesti

Show

Komentari 39

'Rekao mi je da šutim, skinuo hlače i počeo je masturbirati...'

'Rekao mi je da šutim, skinuo hlače i počeo je masturbirati...'
2

Nakon što je The New York Times objavio šokantnu reportažu o jednom od najmoćnijih producenata Hollywooda, javila se i novinarka koja tvrdi da ju je Harvey Weinstein seksualno napastovao

VIDEO

Harvey Weinstein (65) desetljećima seksualno uznemiruje i zlostavlja svoje suradnice, piše New York Times. Među njegovim navodnim žrtvama nalaze se glumice, zaposlenice njegove producentske kuće 'The Weinstein Company', manekenke i asistentice. Američki list saznao je za osam slučajeva koji su zataškani novčanom nagodbom. 

Tek je nekoliko poznatih žena istupilo u javnost s imenom i prezimenom, tvrdeći da je moćni producent 'seksualni predator'. Među njima su Ashley Judd (49) i, smatraju mnogi, Rose McGowan (44) koja je rekla 'da je njen bivši, redatelj Robert Rodriguez, prodao njihov film (Planet Terror) njenom silovatelju'. 

- Žene u industriji godinama pričaju o Harveyju , ali samo međusobno. Njegovo ponašanje je javna tajna u Hollywoodu. Vrijeme da se o tome progovori jasno i glasno - komentirala je Judd.

Javno je progovorila i novinarka lokalne njujorške televizije, Lauren Sivan. Weinsteina je upoznala prije deset godina u jednom restoranu, na večeri s pripadnicima medija i filmske industrije. Producent je društvo kasnije odveo u restoran u kojem je investitor. 

89th Academy Awards - Vanity Fair Party - LA

- Pozvao me da idem razgledati lokal s njim, a ja sam nevoljko pristala. Rekla sam prijateljici neka me dođe pronaći ako me nema više od 10 minuta - priča novinarka za Huffington Post. 

Jednom kada su ušli u kuhinju, stjerao ju je u kut i pokušao ju je poljubiti. Ona ga je odbila.

- Gurnuo me i naredio mi da šutim. Skinuo je hlače i gaće te počeo masturbirati. Brzo je završio i ejakulirao je u lonac sa cvijećem - tvrdi Sivan. 

Novinarku je tražila prijateljica, no Weinsteinov osiguranje nije joj dalo da uđe u kuhinju. 

- Zvao me idući dan i rekao mi je da se super proveo. Ja sam mu ponovno rekla da imam dečka i zaklopila sam slušalicu - rekla je novinarka koja je svoju priču podijelila na društvenim mrežama. 

- Da ovo se meni dogodilo. Na svu sreću, od njega nisam trebala uslugu ni posao pa nisam morala biti ljubazna. Ali sjetite se da druge žene nisu bile u istoj situaciji - napisala je. 

Weinstein je privremeno odstupio od svoje pozicije vodećeg čovjeka 'Weinstein Company', a trećina upravnog odbora dalo je ostavku nakon žustre svađe. 

Weinstein je jedan od 'najtežih' igrača u industriji. Poznat je po tome što je 'stvorio' karijeru Quentina Tarantina, a njegovi filmovi često dobivaju prestižne nagrade zbog agresivnih kampanja i lobiranja. Pod njegovim okriljem, Oscara su osvojile Jennifer Lawrence, Halle Berry, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet, Kim Basinger i mnoge druge. 

Prema istraživanju provedenom 2013., glumci su, u cijeloj povijesti Oscara, zahvaljivali  Weinsteinu 12 puta više nego Bogu. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin