Obavijesti

Show

Komentari 352

'Rekla sam stop lažnom braku i prvi put učinila nešto za sebe'

'Rekla sam stop lažnom braku i prvi put učinila nešto za sebe'
5

Marijana Kovačević progovorila je za Exkluziv Tabloid o borbi za skrbništvo nad kćeri s bivšim mužem Ivanom Čvrljkom. Izjavila je da je njihov brak bio maska za javnost

VIDEO

Iako je odlučila izbjegavati medije tijekom sudske bitke s bivšim suprugom Ivanom Čvrljkom, razočarana i povrijeđena pobjednica prvog regionalnog Big Brothera o svojim je strahovima ipak odlučila progovoriti za RTL-ov Exkluziv Tabloid.

- Bivši mi je suprug spominjao Ministarstvo pravosuđa, kako je ono jače od suda i kako nema šanse da pobijedim u ovoj borbi, da će mi oduzeti curicu i novac. Naknadno sam saznala da je u vezi s jednom curom koja radi u Ministarstvu pravosuđa. Sad sam sve povezala, sve što je tražio sudski i sve što je prijetio, to je sada dobio - rekla je Marijana Kovačević.

Otkrila je da je pomorac tražio minimalni iznos alimentacije iako zarađuje gotovo 30 tisuća kuna, tri tjedna boravka malene Korine u njegovu stanu i zabranu njezina odlaska iz Hrvatske. 

-  Muči me i radi mi u inat i opravdava se time da je ne bi otela i odvela u Srbiju jer ne želi da govori 'bre' - otkrila je Marijana koja čeka konačnu sudsku presudu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Boli je što joj djevojčica nakon vremena provedena s ocem upućuje izjave koje joj slamaju srce.

- Govori mi da joj dolazi druga mama. Ne znam, boli me to. To što sam ja napravila prvi put u životu nešto za sebe što sam bila sebična i rekla stop lažnom životu i lažnom braku. Ne ponosim se načinom na koji se sve dogodilo, ali kad tad bi se to dogodilo jer nijedno od nas nije bilo sretno. To je sve bila maska za javnost - otkrila je i priznala da je poželjela upoznati Ivanovu novu djevojku Martinu.

No bivši suprug joj to nije dopustio.

- Njegov odgovor na to je bio: 'E sad ćeš ti upoznavat svaku s kojom ja spavam'. Meni je to bilo apsurdno. Vodi dijete da spava kod nje, a nije ozbiljna veza. Voljela bih znati tko mi vodi curicu u šetnju i stavlja je na spavanje. Teško je biti majka kad neka druga osoba želi preuzeti tvoju ulogu - požalila se Marijana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 352
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...