Obavijesti

Show

Komentari 55

Remi je dobila užasne poruke: Glupačo, objavi ako imaš m*da

Remi je dobila užasne poruke: Glupačo, objavi ako imaš m*da
6

Mirelu gledamo u showu 'Zvijezde pjevaju', a na društvenim mrežama je, priznaje, dobila odvratne poruke hejtera. Nije ih zanemarila već je sve objavila kako bi se i drugi znali obraniti te istaknula da je dosta mržnje

VIDEO

Pjevačica Mirela Priselac Remi (41) na svom profilu na Facebooku je objavila poruku koju joj je jedan korisnik te društvene mreže poslao s lažnog profila.

POGLEDAJTE VIDEO: Ashley Colburn priča o sebi 

Pokretanje videa...

17:21

- Nekoć si mi bila 'high fly' i sve tvoje pjesme sam slušao, ali tvoj talibanski mozak očito je ograničen na repanje pa se drži toga. Što se mene tiče, zatvori se u luđačku košulju i ostani doma. Radiš nam štetu svima - napisao joj je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Remi je istaknula da joj nije jasno kako se netko tako može javljati osobi koju ne pozna. 

- Evo, ovo je jedan današnji. Očito lažni profil, očito trol, očito bi trebalo zanemariti i odmahnuti rukom, ali meni je zbilja dosta šutnje! Ne znam kakav stvor moraš biti da pišeš osobi koju ne poznaješ ovakve stvari. I to - ničim izazvano! Obično, kada se sukobim s desničarima i fašistima u nekom intervjuu, znam što mi slijedi pa se i mentalno pripremim na uragan mržnje. Ali u nedjelju, oko 13.30, ništa te ne može pripremiti na ovo - zaključila je pjevačica, koju trenutačno gledamo u žiriju showa 'Zvijezde pjevaju'. 

Priselac se nedavno na Facebooku osvrnula i na situaciju oko pandemije korona virusa. Pojasnila je da od veljače nema posla i upozorila da se svi trebamo pridržavati epidemioloških mjera.

Grgur Zucko/Pixsell

- Imala bih 200 razloga da vam kažem: 'Kvragu i korona, idemo svirati, što nas briga'. Ali vam kažem: 'Čuvajte sebe i druge, nosite maske i držite razdaljinu'. Kad čitam ovakve članke, mislim na mog tatu i mamu koji su 60+. I nema te svirke i druženja koji su mi važniji od njih - rekla je. Od ljudi nije tražila da budu solidarni s nepoznatim ljudima, ali ih je zamolila da budu sebični. 

- Sačuvajte SVOJE roditelje, tetku i tetka, ujnu, baku, dedu... Krenite od sebe. Sebično čuvajte one koje volite. I navucite tu masku skroz preko nosa, zabogamiloga - poručila je za kraj. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S REMI:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija