Obavijesti

Show

Komentari 11

Renman iz bolnice: Puklo mi je svih pet prstiju noge

Renman iz bolnice: Puklo mi je svih pet prstiju noge
6

Renman želi završiti novi album. Šest mjeseci neće moći hodati zbog ozljede noge. Farmeri su plakali nad pismom koje im je napisao reper

VIDEO

Od pritiska sva težina je bila na mojoj lijevoj nozi. Jedna kost je ranije pukla. Da sam to znao, ne bih dalje forsirao. Onda su mi pukle i druge četiri kosti. Ne radi se, dakle, kao što su mi liječnici prvo rekli, o iščašenju stopala, nego o lomu kostiju prstiju na nozi, rekao nam je Renman, koji leži u zagrebačkoj Traumatološkoj bolnici. Zagrebačkom reperu nije žao što se borio igrom snage. On i Boris izgurivali su jedan drugog drvenim kolima. Kaže da se ozljeda mogla bilo kome dogoditi. Volio bi da pobijedi Mario Mlinarić, kojem je ostavio i svoje dukate, odnosno novac zarađen na farmi.
- On je ljudina. Discipliniran je, ima moralnu vertikalu, čvrst je i vrijedan - kaže reper. Dino, Petra, Ivana i Simona za njega su divni ljudi. Na ulazak u farmu, kaže, odlučio se zbog dobrog honorara i samopromocije. Nakon što se oporavi, želja mu je dovršiti svoj novi album.

FARMERI PLAKALI NAD PISMOM
Dragi prijatelji, sestre i braćo. U bolnici me tretiraju kao zvijezdu. Mislim na vas, a za novoga gazdu biram Borisa, pokorite mu se. Voli vas vaš Renči, dio je pisma koje je Renman iz bolnice poslao farmerima. Dukate koje je skupio tijekom četiri tjedna poklonio je Mariju Mlinariću jer smatra da ih zaslužuje. “Dajem ti dukate, da njima krčiš istinu i put”, napisao je Renman. Sportaš Mario je na to zaplakao. Sonja, Ivana i Marina zaplakale su već na prvoj rečenici pisma, a Gianna, iako je izazivač farmera, pri kraju je također zaplakala.
- Nisam htio da se to dogodi. Lagano sam gurao kola, a onda sam jednom malo jače. Renman se htio nogom zakočiti i pukla mu je - opisao je borbu novi gazda Boris.


ŠEST MJESECI NEĆE MOĆI HODATI
Renmana su odmah operirali. Stanje s nogom mu je loše. Neće tako skoro prohodati. 
- Volio bih se vratiti na farmu, no zbog težine ozljede i oporavka koji će trajati možda i do 6 mjeseci neću, na žalost, moći - rekao je reper.

LICA S NASLOVNICE
Simona, Ivana i Marija su razgovarale o 'slikanju za duplerice'. Simona se pohvalila da je krasila čak dvije, a Ivana je rekla kako se nikada ne bi slikala gola.
- Kada bi Playboy otvorio kesu, itekako bi se vi gole skinule - komentirala je Marija.Ivana je tada zaključila kako su cure s naslovnica sve iste.
- Ja kada koji put gledam naslovnice, ne znam je li Severina ili Iva Jerković. Sve su mi iste - rekla je bivša Miss Universe. Ivana je dala komentar i za Nikolinu Pišek.
- Pišekica je pak kopija Severina i Ive - kazala je. Marija se nije s tim složila te zaključila da je Nikolina jako pametna djevojka. Simoni se pak sviđaju djevojke s naslovnica.
- Meni se sviđaju te loknaste frizure - rekla je Simke.
 
GAZDA I ZNATIŽELJNA MAČKA
Nije trebalo dugo da Marija počne zabadati nos u život gazde.
- Šta ti to imaš s modnim mačkom? - pitala ga je. Boris joj nije odgovorio pa je Petru zaintrigiralo pitanje Marije te je htjela saznati što je novopečeni gazda odgovorio.
- To je interna priča. Gle nju, babu znatiželjnu. Znatiželja je ubila mačku, znaš? - rekla je Marija Petri. Marija se opravdavala da ju zanima sve o Borisu, jer Juricu i Giannu zna od prije, pa ju nisu toliko zaintrigirali kao Boris.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina