Obavijesti

Show

Komentari 3

Reper Biz Markie preminuo je s 57 godina: Frende, nedostaješ!

Reper Biz Markie preminuo je s 57 godina: Frende, nedostaješ!
5

Reperova menadžerica za CNN potvrdila je da je takozvani "Klaunski kraljević hip-hopa" preminuo u petak, ali nije htjela reći koji je uzrok glazbenikove smrti

VIDEO

Jenni Izumi, menadžerica repera Biz Markieja, pravim imenom Marcell Hall, za CNN potvrdila je vijest o njegovoj smrti. Rekla je kako je Markie preminuo u petak, 16. srpnja, ali nije otkrila uzrok smrti.

Biz Markie, koji je preminuo s 57 godina, bio je poznat po pjesmi "Just A Friend" iz 1989. godine te su mu neki zbog njegovih šaljivih stihova u pjesmama nadjenuli nadimak "Klaunski kraljević hip-hopa".

POSLUŠAJTE PJESMU:

Rođen je u New Yorku, a svoju je 35-godišnju karijeru kao reper, producent i DJ započeo kao tinejdžer s beatboxanjem. Krajem 80-ih godina objavio je svoj debitantski album "Goin' Off". Postao je popularan jer je u to vrijeme reperska i hip-hop scena bila puno oštrija od njegovih pjesama pa se isticao.

Jedan ga je kritičar za New York Times prozvao 'ocem lošeg modernog pjevanja', što se može čuti u refrenu pjesme "Just A Friend". Reper je jednom prilikom rekao kako nikad nije bilo predviđeno da on pjeva taj dio pjesme, ali da se drugi nisu pojavili pa je morao.

Osim u glazbenoj industriji, okušao se u filmskoj i tako je glumio sporednu ulogu u hit komediji "Muškarci u crnom 2".

Njegovi obožavatelji i oni koji su znali samo nekoliko njegovih pjesama svoju sućut izražavaju putem Biz Markiejevih društvenih mreža kao i u komentarima njegovih pjesama na YouTubeu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu