Show

Komentari 2

Reperu Rasti su produžili pritvor

Reperu Rasti su produžili pritvor

Pritvor im je produžen zbog toga što postoji opasnost od ponavljanja kaznenog djela, istaknula je glasnogovornica suda Mirjana Piljić...

Srpskom umjetniku Stefanu Đuriću (31), poznatijem pod imenom Rasta, produžen je pritvor do 27. siječnja, odluka je to Žalbenog suda u Beogradu, piše Kurir. Podsjećamo, početkom listopada uhićeni su Rasta i B.L. jer je kod njih pronađen kokain i 'skunk' (genetski uzgojena vrsta marihuane s većom dozom psihoaktivne supstance THC).

- Pritvor im je produžen zbog toga što postoji opasnost od ponavljanja kaznenog djela - istaknula je glasnogovornica suda Mirjana Piljić.

Prema ovoj odluci pritvor im može trajati do 27. siječnja 2021. godine, nakon čega će se odlučivati postoje li i dalje razlozi za zadržavanje u pritvoru.

Protiv Stefana i B.L. 'Više tužilaštvo u Beogradu' vodi istragu zbog sumnje da su počinili kazneno djelo jer su proizvodili i 'stavljali u promet' opojne droge, za što je kazna od tri godine do 12 godina zatvora. Istraga je u završnoj fazi i očekuje se odluka o optužnici, pišu srpski mediji.