Obavijesti

Show

Komentari 41

Richard Gere (70) dobio sina s 33 godine mlađom Alejandrom

Richard Gere (70) dobio sina s 33 godine mlađom Alejandrom
8

Richardu je ovo treće dijete. Skupa imaju sina Alexandra, sina Homera dobio je u braku s bivšom suprugom Carey Lowell, dok Alejandra iz braka s biznismenom Govindom Friedlandom ima sina Alberta

VIDEO

Nakon što je u veljači prošle godine dobio sina Alexandra, Richard Gere (70) postao je otac još jednog djeteta. Supruga Alejandra Silva (37) nedavno je u tajnosti rodila sina, čije ime još nisu otkrili, piše Hello Magazine.

Obitelj je trenutačno u izolaciji i brinu za prinovu na ranču u Pound Ridgeu, nedaleko od New Yorka. Da par čeka drugo zajedničko dijete saznalo se prošle godine, nekoliko mjeseci nakon rođenja sina Alexandra. Ni tada se par nije oglasio povodom trudnoće, a kad su tamošnji mediji kontaktirali Silvu, ona nije ni potvrdila ni demantirala glasine.

Pisa, The Dalai Lama (accompanied by Richard Gere) meets the public and the schools

Richardu je ovo treće dijete. Sina Homera (20) dobio je u braku s bivšom suprugom Carey Lowell (59), dok Alejandra iz braka s biznismenom Govindom Friedlandom ima sina Alberta (7). 

Par se vjenčao u travnju 2018. godine, a prije nje Richard je, osim s Carey, bio u braku sa Cindy Crawford (54). Kako je Richard jednom prilikom rekao, tek je sad pronašao ono što je oduvijek tražio.

- Ja sam najsretniji muškarac na svijetu. Kako ne bih bio? Oženjen sam za prekrasnu ženu koja je pametna, osjećajna, predana pomaganju drugima, zabavna, strpljiva, zna opraštati i odlična je kuharica! Radi najbolje salate na svijetu - rekao je Gere svojedobno. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin