Show

Komentari 70

Ricky Martin upoznao je muža preko Twittera, sad imaju djecu

Ricky Martin upoznao je  muža preko Twittera, sad imaju djecu

Preko društvenih mreža upoznalo se mnoštvo parova, pa tako i oni slavni. Bilo da su im poslali poruku, bilo da su ostavili komentar koji je zaintrigirao drugu stranu, očito je da su u namjeri uspjeli

Društvene mreže danas su postale mjesto na kojem je lako pronaći srodnu dušu. Poprilično velik broj slavnih parova se zaljubio upravo na taj način.

Sophie Turner (23) i Joe Jonas (30)

Sophie je za Harper's Bazar otkrila kako je sadašnjeg supruga upoznala tako što joj je poslao poruku na Instagramu. Pratili su se cijelo vrijeme, a poruku joj je poslao 'iz vedra neba.

Priyanka Chopra (37) i Nick Jonas (27)

Nick je Priyanki poslao poruku na Twitteru, jer je od nekoliko prijatelja čuo kako bi se trebali uopoznati. Par se vjenčao 2018.

Ricky Martin (48) i Jwan Yosef (36)

Pjevač Ricky Martin jednom je prilikom rekao kako je svog sadađnjeg supruga Jwana Yosefa upoznao preko Instagrama.Dopisivali su se šest mjeseci, nakon čega je Martin odletio u London kako bi upoznao Yosefa. Zaručili su se 2016., vjenčali se godinu dana kasnije te danas imaju dvoje djece.

Calvin Harris (36) i Rita Ora (29)

Calvin i Rita Ora počeli su se dopisivati preko Twittera. U vezi su bili od svibnja 2013. do početka 2014. Harris je jednom prilikom otkrio da je prekinuo s Orom također putem Twittera.

Amber Rose (36) i Wiz Khalifa (32)

Amber se Wizu javila na Twitteru nakon što ju je on u jednom intervjuu nazvao svojom slavnom simpatijom. Vjenčali su se u srpnju 2013. i dobili sina Sebastiana, no razveli su se godinu dana kasnije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci