Obavijesti

Show

Komentari 19

Ridjan se veseli sinu: Nadam se da mi žena neće roditi na finale

Ridjan se veseli sinu: Nadam se da mi žena neće roditi na finale
8

Negdje u to vrijeme je i finale Supertalenta pa se nadam da moja gospođa neće baš tad roditi, kaže Frano koji koji bi, kao i prvi put, volio biti uz suprugu na porođaju

VIDEO

Voditelj Supertalenta Frano Ridjan (34) oko Božića će dobiti prinovu, a nada se da dječačić neće stići baš u završnici showa jer bi želio biti uz suprugu Leu Ridjan.

zf

- Već neko vrijeme znamo za trudnoću, ali sada sam već iskusan pa sam čekao da prođu ona tri mjeseca. Maleni bi trebao stići u prosincu, a tad je i finale Supertalenta. Valjda neće baš tada roditi, ali već sam se šalio s produkcijom da ćemo uzeti jednu kameru pa ću se javiti iz rodilišta - rekao je raspoloženi Ridjan za 24sata.

Istaknuo je i kako se sin Mauro veseli što će postati stariji brat. Već je pripremio određene stvari za dječaka i kaže da će ga čuvati i čitati mu. Supruga Lea osjeća se dobro, ali pomalo joj postaje naporno. 

- Mauro je bio veliki, a izgleda da će i ova beba biti. Naravno da je teško, stomaka ima, a i ona je veliki profesionalac pa još radi - ispričao nam je Frano.

Tomislav Miletić/Pixsell

Lea je porijeklom s otoka Krka pa je njihov prvi sin rođen u Rijeci, a drugo dijete će, upravo zbog suprugovih poslovnih obaveza, na svijet doći u Zagrebu. Kako je Frano završio čak dva trudnička tečaja, postao je stručnjak za ponašanje u rađaonici.

Naime, nakon šesnaest godina rada na državnoj televiziji ljetos je prešao na Novu TV i postao jedan od voditelja showa Supertalent, što je mnoge iznenadilo. 

- Na odlazak sam se odlučio upravo zbog toliko puno vremena koje sam proveo na HRT-u. Bio sam spreman za nešto novo u svojoj profesionalnoj karijeri, a stigla je ponuda koju nisam mogao odbiti. Htio sam još nešto novo naučiti i biti u timu najgledanijeg programa pa sam rekao sam sebi: 'Pa zašto ne bih bio dio te priče' - objasnio je Ridjan.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

13:09

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje