Show

Komentari 14

Rihanna pozirala bez grudnjaka

Rihanna pozirala bez grudnjaka

Pjevačica osobno reklamira vlastite linije donjeg rublja, a njezina je make-up linija izuzetno popularna. No, nedavno je LVMH objavio da je modna linija Fenty stavljena 'na čekanje', do nekih boljih vremena

Atraktivna pjevačica Rihanna (32) s razlogom je skupila preko 90 milijuna pratitelja na Instagramu. Golišave fotografije njezin su zaštitni znak, a sada je fanove obradovala još jednom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pozirala je u boksericama, i to bez grudnjaka, a grudi je prekrila rukom. Na sebe je 'nabacila' brojni nakit te je istaknula tetovaže. Njezinu fotografiju pored bazena lajkalo je preko osam milijuna obožavatelja.

- Kako možeš biti toliko predivna? - upitao ju je pratitelj.

Pjevačica osobno reklamira vlastite linije donjeg rublja, a njezina je make-up linija izuzetno popularna. No, nedavno je LVMH objavio da je modna linija Fenty stavljena 'na čekanje', do nekih boljih vremena, piše BBC.

Razlog je ne samo modna kriza u svijetu, već i nemogućnost Rihanne da surađuje s ateljeima u Parizu i Italiji, tijekom prošle godine.

Ukida se proizvodnja Fenty odjeće, no ne i donjeg rublja te kozmetike i šminke, jer su to tri najuspješnije kategorije brenda pjevačice.

Najčitaniji članci