Show

Komentari 0

Rihanna se presvukla dva puta! U upečatljivom outfitu pokazala trbuščić i zapjevala 'Lift Me Up'

Rihanna se presvukla dva puta! U upečatljivom outfitu pokazala trbuščić i zapjevala 'Lift Me Up'

Pjesma 'Lift Me Up', koja je bila nominirana za najbolju originalnu pjesmu, donijela je pjevačici prvu nominaciju za Oscara, ali na tome je ostalo jer Rihanna nije osvojila nagradu u kategoriji 'Najbolja originalna pjesma'

Pjevačica Rihanna (35) se presvukla nekoliko puta tijekom 95. dodjele Oscara koji je bio u Los Angelesu. Prvo je uhvaćena kako ulazi u Dolby Theatre u Los Angelesu u sivoj majici kratkih rukava Eagles, tenisicama Black Vans, zelenom šeširu, zelenoj torbi preko ramena, sunčanim naočalama i golemim zlatnim naušnicama.

Ubrzo nakon toga se presvukla u elegantnu crnu haljinu koja se spaja s kožnom suknjom s dugim šlepom i prozirnom mrežastom tkaninom. Haljina do poda također je imala kožne naramenice, mrežastu dolčevitu i mrežicu na rukavima. 

95th Academy Awards - Oscars Arrivals - Hollywood

Dodala je dva dijamantna prstena s velikim smeđim kamenjem i dijamantne i smaragdne naušnice.

95th Academy Awards - Oscars Arrivals - Hollywood

POGLEDAJTE VIDEO: ANA NIKOLIĆ JE NOVA RIHANNA

Rihanna je promijenila još jedan outfit kako bi izvela svoju pjesmu 'Lift Me Up' iz filma 'Black Panther: Wakanda Forever'. Pjesma, koja je bila nominirana za najbolju originalnu pjesmu, donijela je pjevačici prvu nominaciju za Oscara. Ipak, na tome je ostalo jer Rihanna nije osvojila nagradu u kategoriji 'Najbolja originalna pjesma'. Nagradu je osvojila “Naatu Naatu”, a ostali nominirani bili su 'Hold My Hand' Lady Gage iz filma 'Top Gun: Maverick' , 'This Is a Life' iz filma 'Everything Everywhere All at Once' i 'Applause' iz 'Tell It like a Woman'.

95th Academy Awards - Oscars Show - Hollywood

Sljedeća modna kombinacija koju je Riri obukla bila je crni grudnjak ukrašen zavjesom od kristala i prozirnim mrežastim naramenicama. Uskladila je s crnim hlačama ukrašenim zlatnim cvjetnim dizajnom. Na nogama je imala crne salonke, a od nakita je imala dijamantne ogrlice i narukvicu koju je nosila preko rukavica.

95th Academy Awards - Oscars Show - Hollywood

Rihanna se popela na pozornicu i izvela pjesmu 'Lift Me Up' koju se moglo čuti u filmu 'Black Panther: Wakanda Forever'. Nakon nastupa publika je ustala i zapljeskala joj. Inače, Rihanni je ovo drugi veliki nastup u kratkom razmaku. Nedavno je nastupala na Super Bowlu, na kojem je otkrila da je trudna drugi put. 

Najčitaniji članci