Show

Komentari 13

Rijetko je viđena: Momčilova sestra plijeni pažnju izgledom

Rijetko je viđena: Momčilova sestra plijeni pažnju izgledom

Momčilova sestra Sanja živi u Milanu, gdje studira, a glumac je posjećuje kad god stigne. Zajedno obožavaju šetati i voditi duge razgovore. Momčilo često napominje da su mu vrlo bitni roditelji i sestra

Glumac Momčilo Otašević (30), poznat po ulozi u seriji 'Drugo ime ljubavi', rijetko kad pokazuje sestru Sanju, ali često u razgovorima naglašava koliko mu je obitelj važna. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Momčilom Otaševićem

Momčilova sestra živi u Milanu, gdje studira, a glumac je posjećuje kad god stigne. 

Kada Momčilo ode u posjetu sestri u Milano, obožavaju šetati i razgovarati. 

I on je bio u Rimu upisao arhitekturu, ali je ipak otišao na prijemni ispit na Fakultetu dramskih umjetnosti u Cetinju i nakon toga se ostvario u kazališnim i televizijskim ulogama. 

Momčilo je krajem studenog dobio drugo dijete. Supruga Jelena Perčin (39) i on dobili su sina, a već imaju kćer Mašu (2). 

- U ovoj godini dogodilo mi se sve lijepo pa mislim da je to s nekim razlogom. Toliko uživam da ne stignem ni razmišljati o tome kolika je sve to promjena. Ali definitivno sam bolja osoba otkako sam postao otac. Teško je opisati sve te osjećaje koji su me preplavili - rekao je Momčilo nakon rođenja kćeri Maše. Jelena iz prvog braka ima kćer Lotu. 

POGLEDAJTE VIDEO: MOMČILO OTAŠEVIĆ JE KRALJ DRIFTA!

Najčitaniji članci