Obavijesti

Show

Komentari 63

Rinin bivši ljubavnik Mrkvica i Marko Grubnić dolaze u BB

Rinin bivši ljubavnik Mrkvica i Marko Grubnić dolaze u BB
1

Marijana će ugostiti Marka Grubnić, a na sofi zagrebačkog studija pojavit će se i Ivan Mitrović, zvan Mrkvica, koji je bio vrlo blizak s Rinom kada su sudjelovali u Big Brotheru na Tajlandu.

VIDEO

Kako vrijeme odmiče, tako se i situacija u Big Brother kući mijenja. Peti tjedan polagano prolazi, a odnosi među stanarima drastično se mijenjaju.

Zbog pada zadatka u tjednu prije, stanari su ponovno kažnjeni tjednom iz pakla. Big Brother im je oduzeo sve -  krevete, namirnice, osobnu kozmetiku, toplu vodu i jacuzzi, što su stanari jako teško prihvatili, no za većinu stvari su se ipak izborili. Prvotni bunt i dogovor da svi šute, nakon nekog vremena je splasnuo. 

Kako bi im se raspoloženje barem malo popravilo, Big Brother im je odlučio dati čak tri zadatka, a s prolaskom svakog od njih, bit će nagrađeni. Prvi zadatak, koji je trajao 48 sati - držanje u paru velike lopte za pilates, uspješno su u obavili te su im vraćeni kreveti,  potom ih je Big Brother 'zaposlio' da sjede u tajnoj sobi – ne radeći ništa. Osuđeni na sjedenje satima, stanari su se smijali, pjevali, plakali, svađali, a neki su čak i lajali!  Padale su i teške riječi, no na kraju su prošli i taj dio zadatka, pa im je Big Brother vratio namirnice. Treći dio zadatka još uvijek traje, budući da stanari moraju 48 sati provesti u odijelima zalijepljenim čičcima.


 
Svađe su proteklog tjedna bile učestale , a najglasnija među njima bila je Rina. Romano i Marina i dalje igraju 'toplo-hladno' igrice, a 'pojavio' se i novi ljubavni par u kući - Ines i Fabio. Ipak, njihova ljubav bila je, čini se, kratkog vijeka - nakon cjelodnevnih izmjenjivanja nježnosti i ljubljenja u svim prostorijama Kuće, odnosi su naglo zahladili jer je Ines shvatila da joj ne odgovara Fabijevo ponašanje. 

U večerašnjoj emisiji Marijana će ugostiti Marka Grubnića, kojeg su stanari proteklih dana tražili po Kući u raznim kartonskim izdanjima, a na sofi zagrebačkog studija pojavit će se i Ivan Mitrović, zvan Mrkvica, koji je bio vrlo blizak s Rinom kada su sudjelovali u Big Brotheru na Tajlandu.

Što će sve Mrkvica otkriti o Rini, kakvu ulogu u cijeloj priči ima Marko Grubnić, te tko će od stanara večeras napustiti lov na sada već nešto manje od 300 tisuća kuna, ne propustite pogledati u 22 sata na RTL-u.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško
Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje