Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
85 komentara

Rita Ora pokušala nasamariti žiri, ali je nitko nije prepoznao

Svjetski poznata pjevačica htjela se našaliti i 'namagarčiti' članove žirija iz njemačke verzije talent showa 'The Voice'. Zapjevala je na 'slijepoj audiciji' svoju pjesmu, no žiri je nije prepoznao

Foto: Screenshot Youtube
85 komentara

Rita Ora (26) zapjevala je svoj hit 'Your Song' na audiciji za njemačku verziju talent showa 'The Voica',. Članovi žirija bili su oduševljeni s onime što su čuli. Svaki član se okrenuo prema njoj, što znači da bi se u uobičajenim okolnostima 'borili' za to da se pridruži njihovom timu. 

Foto: Screenshot Youtube

- Ovo je zvučalo gotovo kao original? Jesi li ti njena dvojnica ili? - pitala ju je jedna članica žirija. Rita se nasmija i predstavila imenom i prezimenom te rekla da je 'pjevačica iz Londona koja gradi karijeri'. Pjevačica je mislila da će se svi nasmijati i prepoznati je, ali to se nije dogodilo. 

Njemački žiri joj nije vjerovao pa su je ponovno pitali: 'Kako se zoveš i otkud si?'.Sudeći prema iznenađenim reakcijama publika, ni oni, navodno, nisu znali tko je. 

 

 

 

 

Rita je morala objasniti da je to zaista ona i da ima iskustva kao član žirija, odnosno mentorica, u britanskoj verziji 'The Vocea'. 

 

Naši partneri pišu
Message