Obavijesti

Show

Komentari 46

Roba s lošom karmom: Borna Rajić rasprodaje svoju kolekciju

Roba s lošom karmom: Borna Rajić rasprodaje svoju kolekciju
1

Karirane haljine nikad nisu stigle do Bornina dućana u Veneciji koji je zatvorila, zatim je raskinula vezu s Ronom s kojim ih je kreirala, a nije ih prodala ni u zagrebačkim trgovinama

VIDEO

Životna savjetnica Borna Rajić (45) na zagrebačkom buvljaku prodavat će odjeću iz svoje prve dizajnerske kolekcije stare pet godina. Nakon te presudne modne linije sve je u 'ovozemaljskom' životu nekadašnje bogatašice pošlo po zlu.

Haljine i suknje marke 'Borna & Fils' nisu nikad dospjele na police njezine trgovine u Veneciji, koju je zatvorila jer nije mogla plaćati mjesečni najam od 8500 eura. Iste godine hrvatska javnost dočekala ju je na nož kad je skupe krpice predstavila na modnoj pisti u Sarajevu.

- Muči me što sam od nekoga tko ima toliko para očekivao da će malo više potrošiti na materijale. Ovaj karirani uzorak više djeluje kao da je maznula stolnjak iz obližnje gostionice i pretvorila ga u nosivu kreaciju - komentirao je nakon revije modni stručnjak Neven Ciganović. Ubrzo se razišla sa svojim dečkom, Izraelcem Ronom Haleom (42), s kojim je i osmislila cijelu kolekciju.

Ne želi biti lokomotiva

- Smetalo mi je što Ron nije bio dovoljno financijski samostalan niti dovoljno ambiciozan, pa sam se osjećala kao lokomotiva i pokretač u toj vezi. A ipak želim biti vila - rekla je tada Rajić.

Njezine krpice kratko su se vrijeme prodavale u dvije zagrebačke trgovine po cijeni od oko 5000 kuna. Kolekcija je bila na vješalicama nekoliko mjeseci, a komadi se nisu prodavali. Zato su je vlasnici dućana izbacili iz ponude. 

Borna je pokušala prije nekoliko tjedana prodati odjevne komade kariranog uzorka u zagrebačkom noćnom klubu na Jarunu, no nakon što je poslala pozivnice za buvljak, sve je otkazala zbog 'tehničkih problema'. Zakazala je rasprodaju na novoj lokaciji, no i ta je već odgođena. Kad je nastajala ta kobna kolekcija, njezine djelatnice žalile su se na teške radne uvjete.

Stalno mijenja poslove

- Kad su se dovršavale kolekcije, nije se pitalo je li noć ili dan. Odradili bismo redovito radno vrijeme, pa opet dolazili u šest navečer i radili do dva-tri ujutro, a ona naš trud nije cijenila - opisivali su Rajić bivši zaposlenici s kojima je tada surađivala.

Borna Rajic

Borna je u proteklih devet mjeseci promijenila nekoliko poslova. Snimala se kako pjeva i dijeli životne mudrosti na internetu. Dijelila je ljubavne i financijske savjete, a za svoju uslugu tražila je od 50 do 1000 kuna, a komentirala je i stanare 'Big Brothera'.

Nekoć je furala markirano krzno, a danas nosi štikle iz jeftinog butika

Modni stil Borne Rajić mijenja se svakih nekoliko godina pa je životna savjetnica promijenila garderobu otkako se preselila iz Pariza u Zagreb. Više ne nosi markirane komade ni bunde, a zagrebačkim ulicama šeće u štiklama iz jeftinog butika.

Borna Rajic
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao