Obavijesti

Show

Komentari 0

Rock grupa 'Whitesnake' stiže na zagrebački stadion Šalata

Rock grupa 'Whitesnake' stiže na zagrebački stadion Šalata
4

Legende će u ljetno vrijeme u Zagrebu grmjeti s najvećim hitovima koji su ih upisali u rock antologiju, poput  'Here I Go Again', 'Is This Love', 'Still Of The Night', 'Give Me All Your Love', 'Crying In The Rain' ili 'Slow An’ Easy'.

VIDEO

'Trouble Is Your Middle Name' novi je singl grupe Whitesnake skinut s nadolazećeg albuma 'Flesh & Blood', a bit će objavljen ususret svjetskoj turneji koja 3. srpnja stiže na zagrebački stadion Šalata. Povoljnije ulaznice za jedno od najvećih rock gostovanja ovog ljeta u Hrvatskoj mogu se kupiti najkasnije do kraja ožujka. 

Oda fatalnoj ženi, 'Trouble Is Your Middle Name' glasna je pjesma puna riffova, sirena u pozadini, nabijenog ritma i bassa obojena vokalom Davida Coverdalea, a drugi je to singl s novog albuma.  

PA/PIXSELL

Nova pjesma naslijedila je 'Shut Up And Kiss Me', koja je u mjesec dana pogledana više od milijun puta na YouTubeu, a obje na idealan način najavljuju album 'Flesh & Blood' koji je zakazan za objavu 10. svibnja. Savršeno tempirano ususret velike istoimene turneje kojom se rock divovi, predvođeni legendarnim frontmanom Davidom Coverdaleom, vraćaju u Zagreb na najomiljeniji gradski open air prostor, uz nove pjesme predstaviti i najveće hitove iz 40 godina duge karijere. 

Nasljednik hvaljenog izdanja 'Forevermore' iz 2011. i 'The Purple Album', ploče na kojoj su reinterpretirali pjesme Deep Purplea iz vremena kad je Coverdale bio član benda, album 'Flesh & Blood' donosi 13 novih autorskih radova ili, kako ih sami predstavljaju, 'all killers, no fillers'. Trinaesti studijski album Coverdale je napisao s gitaristima Whitesnakea, Rebom Beachom i Joelom Hoekstraom, a kako sam kaže, Reb je član koji je najduže u bendu i nikada do sada nisu pisali zajedno stoga je ovo obiteljska stvar na koju su jako ponosni. 

Whitesnake

Dokazujući da su s godinama oštriji, legende će u ljetno vrijeme u Zagrebu grmjeti s najvećim hitovima koji su ih upisali u rock antologiju, poput  'Here I Go Again', 'Is This Love', 'Still Of The Night', 'Give Me All Your Love', 'Crying In The Rain' ili 'Slow An’ Easy'.

NAJDRAŽE IM JE ONO ŠTO NE SMIJU: Ova dva horoskopska znaka će se najčešće upustiti u zabranjene veze

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Marija Šerifović s bine u Slavonskom Brodu poručila: 'Ja vam želim Eurosong u Zagrebu'
ODUŠEVILA PUBLIKU

VIDEO Marija Šerifović s bine u Slavonskom Brodu poručila: 'Ja vam želim Eurosong u Zagrebu'

SLAVONSKI BROD: Srpska pjevačica Marija Šerifović oduševila je obožavatelje u Slavonskom Brodu, a posebnu je poruku uputila našem ovogodišnjem predstavniku na Eurosongu Baby Lasagni i svim njegovim obožavateljima. 'Želim vam, mojim susjedima, da iduće godine Eurosong bude u Zagrebu', rekla je pjevačica. Prisjetimo se, Marija je i sama pobijedila na ovom natjecanju 2007. godine s pjesmom 'Molitva'.

VIDEO Zagrepčanin o Euroviziji nekad i danas: 'Džuli je prava pjesma, ovo je sve namješteno!'
'GLUPOST NAD GLUPOSTIMA'

VIDEO Zagrepčanin o Euroviziji nekad i danas: 'Džuli je prava pjesma, ovo je sve namješteno!'

ZAGREB: Iako će obožavatelji iz svih krajeva Lijepe Naše sutra navijati za Baby Lasagnu i 'Rim Tim Tagi Dim', Eurosong ipak nije za svakoga. Zagrepčanin je podijelio svoje dojmove o najvećem pjevačkom natjecanju na svijetu. 'To je danas glupost nad glupostima', rekao je i prisjetio se svoje omiljene izvedbe na Eurosongu - pjesme Džuli s kojom je Daniel Popović predstavljao Jugoslaviju 1983.
Sviđa li vam se? Voditelj Luka Bulić posvetio pjesmu Lasagni
'ROKAJ BABY'

Sviđa li vam se? Voditelj Luka Bulić posvetio pjesmu Lasagni

U pjesmi je nekoliko puta 'mijauknuo' te otplesao prepoznatljivi 'Rim Tim Tagi Dim' ples