Obavijesti

Show

Komentari 29

Rod Stewart napokon dolazi: 'Moram Hrvatima vratiti dug'

Rod Stewart napokon dolazi: 'Moram Hrvatima vratiti dug'
1

DRUGA ŠANSA U zagrebačkoj Areni 2. veljače britanski glazbenik Rod Stewart priredit će spektakularni koncert. Sam je inzistirao na dolasku u Hrvatsku

VIDEO

Legendarni roker Rod Stewart (72) spreman je za prvi nastup u Lijepoj Našoj. Pjevač je još 1991. trebao pjevati na maksimirskom stadionu, no tad se spektaklu ispriječio rat.

Britanski glazbenik Rod Stewart 2. veljače 2018. dolazi u zagrebačku Arenu.

- Stewart je jako htio doći u Zagreb jer nikad ovdje nije nastupao. Javili su nam se i sve smo organizirali u deset dana - kažu organizatori koncerta. Podsjećaju kako je glazbenik u Zagrebu trebao nastupiti još 1991. godine, pa sad želi Hrvatima osigurati koncert koji im, na neki način, duguje.

Paul Weller new child

Stewart će prije Zagreba biti u Milanu, a u hrvatskoj metropoli zadržat će se dva dana. Iz organizacije pretpostavljaju kako se pjevač želi prošetati gradom i pogledati znamenitosti. Dolazi s ekipom od čak 35 ljudi, a glazbeni spektakl je osiguran.

- Ne treba zaboraviti da je Stewart rekorder koji je imao najveći solo koncert ikad. Na njegovu nastupu u Rio de Janeiru 1994. godine skupilo se tri i pol milijuna ljudi - kažu organizatori koji su zadovoljni prodajom karata.

U jedan dan “planulo” je čak 1000 ulaznica. Sir Stewart, koji je titulu dobio 2016. godine, nije zahtjevan te nema prohtjeve za sebe i svoju ekipu. Dok je Bocelli tražio aparaturu koja “ovlažuje” zrak, Stewart nije tražio ništa. Britanskoga glazbenika je James Brown prozvao “najboljim bijelim pjevačem soula”. Prodao je 200 milijuna albuma, odradio 24 turneje, a objavio čak trideset studijskih albuma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...