Obavijesti

Show

Komentari 46

Roditelji im traže cure: 'Grube žene koje psuju nisu moj izbor'

Roditelji im traže cure: 'Grube žene koje psuju nisu moj izbor'
22

Bruno nam objašnjava kako djevojci ne bi morao oprostiti nevjeru. Ivan je bio u braku tri godine, te je sad spreman na pravu ljubav, a Matej smatra kako po naravi nije ljubomoran

VIDEO

Druga sezona showa, 'Ženim sina?' donosi potragu četvorice kandidata za onom 'pravom', a jednom od sinova se pridružuje i otac Mile. Riječ je o Slavoncu Bruni Filipović (24) koji se bavio profesionalnim nogometom, no nakon ozljede zgloba srušio mu se san o igranju u Dinamu.

 Bruno nije imao puno ozbiljnih ljubavnih veza. Jako pazi na svoj izgled no, kako nam otkriva, teško mu je izdvojiti što ga posebno privlači na djevojkama.

- Volim da je 'cijeli paket': fizički izgled plus karakter, kultura, brižnost, marljivost,humor. Fizički izgled je prvo što primijetim na djevojkama i jedan je od bitnijih faktora kako bih stupio u komunikaciju s njom, ali ako shvatim da je iznutra prazna uzalud joj ljepota - objašnjava nam Bruno. Smatra kako nije neki romantičan tip. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sve radim spontano, otvorim djevojci vrata, skinem kaput i tako neke nesvakidašnje džentlmenske manire,.. naravno da je bilo i nekih većih romantičnih trenutaka od snimanja videa sa njenom najdražom pjesmom i porukom na papirima, plaža, svijeće, torta i naravno dekica za ljepšu polovicu, kuhanje večere,... za mene romantika nije samo za godišnjice, rođendane ili blagdane, nastojim svakodnevno usrećiti djevojku. Djevojka me može osvojiti lijepom riječju, brižnosti, uglavnom me osvaja sitnicama - ističe Bruno.

No iako je razuman smatra kako prevaru djevojci ne bi mogao oprostiti. 

- Da je u vezi bilo sve kako treba to se ne bi dogodilo - izjavio je. Nikad ne bi bio s djevojkom koja ne zna ništa o domaćinstvu ili onom koja koristi previše pudera i nosi tigraste minice. Ljubav će mu pomoći pronaći otac Mile koji ga opisuje kao vrlo brižnu i pažljivu osobu koja se ugledala na njega.

Kandidat koji također stremi pronaći djevojku s kojom će se skrasiti je glazbenik i vlasnik noćnog kluba iz Velike Gorice Matej Mlađenović (29) smatra kako nema posebnih aduta pri zavođenju djevojaka.

- Ili kliknete ili ne. Jedino što znam je da svakoj ženi imponira je kad se osjeća posebnom. Ukoliko neka zadobije moju pažnju sigurno ću se potruditi da se osjeća tako - izjavio nam je Matej.  Za sebe kaže da nije ljubomorna osoba.

- Ako postoji dovoljno vjere i povjerenja u vezi nema mjesta ljubomori ali to mišljenje je možda i zato što se do sada nisam pravo zaljubio. Moguće da, jednom kada budem imao nekog posebnog, se i u meni probudi mala ljubomora - vjeruje Mlađenović.

Voli kad je žena draga, nježna i umiljata a, kako kaže, žena mora biti dama i opuštena u društvu. Voli kad ga žena iznenadi i kad je pomalo nepredvidiva i mistična. No ne podnosi grube i neotesane žene bez manira koje puno psuju. najveća potpora u showu bit će mu majka Ljiljana.

Matejeva majka Ljiljana također ima svoje ideje za to kakva bi trebala biti njezina idealna snaha. Mateju tako priželjkuje poduzetnu, samosvjesnu, vrijednu i čednu djevojku, a pomalo strahuje da će njegova površnost biti njegov najveći neprijatelj pri odabiru partnerice. Naime, sumnja da bi mu dobar izgled djevojke mogao biti važniji od njezinih vrlina.

Kandidat Ivan Vukelić (33) profesionalni je glumac rođen u Novoj Gradišci, a odrastao u Požegi. Bio je u braku tri godine, no kako kaže, u tom braku se nije osjećao sretnim i zadovoljnim te se odlučio rastati. Za sebe kaže da je jako romantičan i emocionalan. Ne zaljubljuje se često.

- Uvijek sam mislio da ću imati samo jedan brak, jednu ženu, ali nije tako ispalo. Teško je naći samo jedan razlog koji dovede do prekida. Mislim da se sigurno mogu spasiti neke veze, ali za tango je potrebno dvoje - objašnjava Ivan. Ne bi mu smetalo ako nađe mlađu ili stariju djevojku od sebe-

- Ukoliko postoji zdrava komunikacija, razumijevanje i kompromis godine nisu bitne - smatra. Idealnu ženu opisuje kao senzualnu, nježnu, pozitivnu, kreativnu, punu ljubavi i kompromisa sa smislom za humor. Ne privlače ga bahate i negativne žene. On je taj koji češće prilazi djevojkama, a osvaja ih svojim smislom za humor. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije