Show

Komentari 2

Roko: U izolaciji sam dobio tri kile, ali brzo će se one 'istopiti'. Ne vraćam se više ja na staro...

Roko: U izolaciji sam dobio tri kile, ali brzo će se one 'istopiti'. Ne vraćam se više ja na staro...

Danas vodim jedan potpuno drukčiji život, sretniji i zadovoljniji. Ništa mi više nije teško. Ne želim se vratiti na staro, a iskustvo stečeno u showu podsjeća me na težak i trnovit put do uspjeha, kaže nam Roko Baković

Nakon izlaska iz realityja redovito treniram funkcionalni trening kod prijatelja u blizini svoga doma, govori nam Robert Baković Roko (42). U četvrtoj sezoni showa "Život na vagi" Roko je učinio gotovo nemoguće - skinuo je 76 kilograma. Postao je neprepoznatljiv jer se doslovno "prepolovio", a svoju kilažu nije želio prepustiti slučaju čak ni za vrijeme pandemije korona virusa, kad je gotovo svaki čovjek dobio po koji kilogram viška. Njegov prijatelj je za vrijeme izolacije organizirao treninge, a kad nije išao kod njega, Roko je šetao, biciklirao ili vježbao u svom dnevnom boravku. 

- Korona mi je donijela tri kile, ali kako se sada već polako sve vraća u normalu siguran sam da ću to brzo istopiti - otkriva nam Roko.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Rokom Bakovićem

Život nakon showa mu se drastično promijenio, a na cijelo iskustvo Roko gleda isključivo pozitivno. 

- Moram priznati da mi je drago što sam na nagovor ušao u kuću i ulovio se u koštac s problemom pretilosti. Danas vodim jedan potpuno drukčiji život, sretniji i zadovoljniji. Ništa mi više nije teško. Ne želim se vratiti na staro, a iskustvo stečeno u showu podsjeća me na težak i trnovit put do uspjeha - govori nam Baković.

Kada je izašao iz vile showa, u kojoj je također bio u jednoj vrsti izolacije, Roko je najprije popio kavu u svom kafiću i "prosurfao" internetom, a zatim su mu njegovi bližnji priredili nezaboravan doček.

- Nakon dočeka, život se brzo vratio u kolotečinu. Odmah sam počeo raditi, pripremati se za finale i naravno nadoknađivao vrijeme odvojenosti od obitelji - kaže Roko. 

Kada je godinu dana nakon uslijedila još jedna izolacija, ovoga puta zbog korona virusa, Roko je vrijeme provodio s obitelji, gledajući filmove, trenirajući, odnosno sve ono što zbog prirode svog posla prije nije mogao u tolikoj mjeri.

- Dosadno nam, hvala Bogu, nikada nije bilo budući da nas je prilično dosta - kaže Roko, koji se bavi ugostiteljstvom.

- Za vrijeme karantene obnovio sam terasu svog kafića tako da mi je, u jednu ruku, korona dobro došla kako bi radovi mogli neometano teći - rekao je. Kafić je otvorio prije deset godina, a dulje vrijeme razmišljao je o obnovi lokala. 

- Osvojena nagrada u showu svakako je olakšala odluku da krenem u renovaciju. Reakcije su izvrsne i nadam se da će naši gosti uživati u ispijanju kave u novom ambijentu - kaže Roko.

Korona virus je i Roku, kao i gotovo svakom ugostitelju, naštetila i donijela brojne gubitke. 

- Silom prilike caffe bar bio je zatvoren, a računi redovito dolaze. Nekako smo sve to izdržali, ali i jedva čekali da se sve polako vrati u normalu. Preuređenje terase još je malo odgodilo otvorenje - kaže pobjednik četvrte sezone "Života na vagi". Roko sada u kafiću radi punom parom.

Najčitaniji članci