Obavijesti

Show

Komentari 12

Roman je napustio Farmu, a Anna si je 'razbila' glavu u igri

Roman je napustio Farmu, a Anna si je 'razbila' glavu u igri
7

Roman i Ivica odmjerili su snage u kategoriji kola. Ivica je Romana nadjačao, a Roman se veseli leći u kadu i popiti pivu. Anna si je, pak, raskrvarila glavu

VIDEO

Roman je odabrao dvoboj snage, kategoriju kola. Iako se borio do zadnjeg trenutka, Ivica je ipak bio jači protivnik. 

- Moj sljedeći korak je da se legnem u kadu jedno sat vremena i popijem hladnu pivu. I onda ću se posvetiti djeci i svojoj Katarini. Pričat ću im sigurno o Farmi i imat ću milijardu pitanja sa strane svoje djece. I onda polako ući u normalan život - izjavio je Roman nakon dvoboja. 

Nakon četiri tjedna života na farmi Roman se vraća svome domu. Dok Roman nije pomišljao da bi izašao s farme, Ivica je bio promjenjiva mišljenja. Prvo je tvrdio kako mu je misija izbaciti Annu iz showa, no kako je Anna dobila imunitet gledatelja koji ju je spasio od dvoboja, Ivica se potom okomio na Anamariju, da bi kasnije vodio borbe sam sa sobom ostati na farmi ili otići. 

Nova TV

Ipak, Ivica si je pobjedom u dvoboju osigurao i peti tjedan na farmi.  

Ivica,  pobjednik četvrtog dvoboja na farmi bio je tužan što je Roman ispao. Anamarija ga je pokušala utješiti riječima kako je sve to igra, i da netko mora otići. No, Ivici je  žao što je to baš Roman, jer su bili dobri, s njim je bio najbliži od muških stanara. 

Na farmi intervenirala Hitna

Hitna pomoć došla je na Farmu zbog Anninog udarca u glavu. Naime, dok su neki farmeri bili već spremni za spavanje, Anna, Anamarija i Sara su se zezale s Ivicom. Fancy (Anamarija) se natezala s Ivicom i uspjela ga odgurnuti iz kreveta, ali joj je Ivica na isti način vratio. S druge strane, Anna je skakala po krevetima kako bi došla do papuča i udarila glavom o gredu. 

Anni je počela teći krv te su joj svi farmeri brzo uskočili u pomoć. Blaženka je tu najviše pomogla i zaustavljala krvarenje, dok su joj ostali farmeri donosili krpe kako bi zamotala Anni glavu. Ubrzo je došlo i vozilo hitne pomoći, kako bi se provjerila Annina ozljeda. 

Nova TV

Anna se smirila i liječnica i medicinsko osoblje pogledalo je glavu. Zaključili su da se radi o površinskoj rani, da nema potrebe za šivanjem te da će sve biti u redu. 'Farmeri su reagirali odmah. Zaustavili su krvarenje.

Farmere su na zabavi posjetili i romski sastav s gatarom koja im je gatala ljubav i sreću. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao