Obavijesti

Show

Komentari 38

Romano pliva po snijegu i ne treba putovnicu na granicama

Romano pliva po snijegu i ne treba putovnicu na granicama
1

Romano je trebao biti sjajan nogometaš, no noćni život, društvo, žene i alkohol bili su mu važniji od sporta. U izolaciji će navodno živjeti i Antonija Stupar Jurkin ite Ivan Pažanin

VIDEO

On krišom snima razgovore s nogometnim menadžerima i potom ih stavlja na YouTube, za okladu je u gaćicama plivao po snijegu ispred Macole, a znao je razbiti led i plivati u fontani. On je Romano Obilinović (36), a nadimak mu je Žorž.

- Hrvatska nije spremna za Žorža, on će rasturiti Big Brother kuću i iz nje izaći uzdignutih ruku, kao pobjednik - prokomentirali su novu avanturu Romana Obilinovića njegovi prijatelji i nogometaši RNK Splita.

Romano Žorž Obilinović najveći je zabavljač HNL terena, 'čovjek skeč', o čijem životu i anegdotama kruže legende. Mnoge su i nakon deset godina hitovi na društvenim mrežama. Mnogi misle kako je Romano prirodno ćelav, ali nije, šišao se svaki tjedan, sve dok mu Ivica Križanac i Mirko Hrgović nisu ponudili solidnu mjesečnu plaću da pusti kosu. Izdržao je šest mjeseci, uz njihova svakodnevna zadirkivanja.

- Prošlog ljeta nagovarao sam ga da se reaktivira u Hrvacama, plaćao sam mu da se priprema i svaki dan mi je uredno slao fotografije s vrha Marjana. Planirali smo da se spremi barem 80 posto, ali nije uspio ni osam - nasmijao se Hrgović, parafrazirajući najpoznatiju Obilinovićevu šalu s menadžerom Šošom i dodao: 'Doživio sam stotine njegovih ludosti, ali plivanje u snijegu ispred Macole definitivno je bilo najluđe. Plakali smo danima od smijeha...'.

Nije to, naravno, bilo jedino Romanovo 'kupanje'.

- Na zimskim pripremama u Sloveniji za okladu je razbio led u fontani i okupao se. I još isplivao nekoliko krugova, onako, za gušt. Znao je ‘zaplivati’ i u zrakoplovu, na povratku s europskog gostovanja, samo da bi nas zabavio - prisjetio se njegov suigrač Predrag Šimić.

Prolazi bez putovnice

Ivica Križanac tvrdi kako je igrač poput Obilinovića potreban u svakoj svlačionici. Za nogometaša su dvotjedne zimske pripreme prava patnja, naporni treninzi, zima, odvojeni od obitelji, ali ako u svlačionici imate Romana, onda vam ta dva tjedna prođu u trenu.

- Jednom zgodom išli smo mojim automobilom na pir prijatelju u Hercegovinu i na pola puta ga upitam, znajući ga, ima li putovnicu ili osobnu. Kaže Romano da to njemu ne treba jer je dugo igrao u Imotskom i svi ga znaju. Na granici se uredno imenom i prezimenom predstavio cariniku i ovaj ga je, naravno, pustio – prisjetio se Ivica Križanac i dodao: 'Bio je poseban gost na tom piru, uzeo je u ruke mikrofon, pozdravio sve, od mladenaca, roditelja, uzvanika..., zaželio im puno sreće, zdravlja i djece... i na kraju dodao: ‘Da ne duljim, imam samo još jedno pitanje, je li kuma slučajno slobodna’. Svi su od smijeha pali na pod'.

S majicom Ivanova

Romano radi na održavanju travnjaka u Parku mladeži, kosi travu, sadi cvijeće, kolicima razvozi pijesak... Kad je pitao može li biti slobodan za odlazak u BB kuću, direktor Slaven Žužul ga je pitao koliko će trajati. A kad je čuo da je to 50 dana, nasmijao se i rekao: 'Ostani i 100 ako treba'. U kuću bi Romano trebao ući u majici s likom svog sportskog idola, bugarskog nogometaša Trifona Ivanova.

Šuška se kako izazovu nije mogao odoljeti ni Renato Đošić (46), koji je ‘90-ih nastupajući pod umjetničkim imenom Renman dobio laskavu titulu pionira hrvatskog hip-hopa. Glazbenik je život pod povećalom prije sedam godina okusio u TV realityju 'Farma'.

S RTL televizije kažu kako zbog strogih pravila ne smiju potvrditi ni demantirati tko će biti budući stanari BB kuće. Veliki brat publiku do posljednjeg trenutka želi držati u neizvjesnosti. Nova reality avantura će, umjesto dosadašnjih sto dana, trajati samo pedeset, a glava kuće je novim stanarima već pripremio dnevne i tjedne zadatke, koji se do početka emitiranja u nedjelju u 20 sati moraju čuvati u tajnosti. 

U zagrebačkoj Dubravi već su uredili luksuznu kuću od 1000 kvadrata. Sve sobe su pod strogim danonoćnim nadzorom, a svaki korak natjecatelja pratit će 50 mikrofona i kamera. Novi 'Big Brother', koji se poslije devet godina vraća u Hrvatsku, vodit će Splićanka Marijana Batinić (35).

- Jedva čekam vidjeti to crveno svjetlo na kameri. Neću vam lagati, imam tremu, ipak je ovo najveći reality show. Prošli vikend smo odradili generalnu probu i sve sjeda na svoje mjesto. Big Brother mi je šapnuo na uho da kandidatima sprema brojna iznenađenja. Također mi je rekao da će najnovija sezona biti drugačija od svih koje ste dosad gledali - rekla je Marijana. 

Veseli je i što će gumene čizme, koje je nosila u showu 'Ljubav je na selu', napokon zamijeniti štiklama. Njezina prijateljica i kolegica iz Splita Petra Nižetić (36) brinut ću se za voditeljičin izgled pred kamerama, a Joško Lokas (44) bit će glavni scenarist projekta. Kao i prije, u emisijama uživo petkom kuću će svaki tjedan jedan po jedan napuštati kandidati.

Hoće li se Renman i u 'Big Brotheru' boriti srčano kao što je to radio dok je bio u 'Farmi', pokazat će vrijeme. Reper se, naime, na selu teško ozlijedio. U dvoboju je iščašio nogu i završio na operaciji.

Šuška se da će 50 dana u izolaciji provesti i RTL-ova voditeljica Antonija Stupar Jurkin (34), a navodno će joj se pridružiti i popularni šef kuhinje Ivan Pažanin (33). Šarmantni kuhar iz Splita se proslavio kao član žirija u kulinarskom showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', a izolacija mu možda i ne bi tako teško pala jer je u mlađim danima radio na brodu i često bio odvojen od obitelji.

U Dubravu navodno stiže i Rina Dehni (32). Riječanka se 2008. natjecala u “Big Brotheru” koji se snimao u egzotičnom Tajlandu, pred kamerama se seksala sa sustanarom, manekenom Ivanom Mitrovićem (31), poznatijem kao Mrkvica, a nakon što je izišla iz kuće pozirala je i za Playboy. Za nagradu od 300.000 kuna navodno će se boriti i roker Davorin Bogović (56). 

Sestre Šegetin ne mogu bez reality showova

U Barbaru (26) se zaljubio Ervin (24), a u Tinu (24) pobjednik Darko (27), ali sestre Šegetin iz Rijeke nisu promijenile ljubavni status nakon regionalnog 'Big Brothera'.

iz kuće u Beogradu izašle su u prosincu, dogurale su do finala, a sad navodno ulaze u onu zagrebačku. Sestre su inače prijateljice još jedne bivše BB stanarke, Soraje Vučelić (29).

Zahvaljujući sudjelovanju u regionalnom 'Big Brotheru' sestre Šegetin dobile su više ponuda za modeling. Zasad su iskoristile priliku da budu zaštitna lica brenda odjeće Sugarbird, a obje su bile hostese na Zagreb Auto Showu.

Instagram
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...
ISKLESANO TIJELO

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...

Jennifer Lopez je poznata po provokativnim i spektakularnim modnim kombinacijama na Met Gali. Ovaj put uz bujni dekolte istaknula je i svoju isklesanu figuru
Vedrana Rudan otkrila da ima rak: 'Prestajem pisati blog jer ću se posvetiti liječenju...'
HRVATSKA KNJIŽEVNICA

Vedrana Rudan otkrila da ima rak: 'Prestajem pisati blog jer ću se posvetiti liječenju...'

Vedrana je vijesti podijelila putem svog bloga. Otkrila je da će o svojoj borbi napisati knjigu