Obavijesti

Show

Komentari 34

Ronald bio na spoju: 'Djevojke generalno padaju na moj šarm'

Ronald bio na spoju: 'Djevojke generalno padaju na moj šarm'
5

Hej mala, jesi za to da nešto popijemo ili tako nešto?, kratko je objasnio Ronald kako zavodi djevojke. Smatra da može zavesti djevojku i zadatak mu ne predstavlja problem

VIDEO

Dok su se djevojke u prošloj epizodi suočile s nekim od svojih najvećih strahova, njihovi će partneri u ovoj epizodi showa 'Ljepotice i genijalci' proći 'torturu' zvanu 'speed dating'. Djevojkama koje vide po prvi put u životu morat će se predstaviti na brzinu u dvije minute, a one će zapisati svoje komentare i ocijeniti ih.

- Moja je najveća prednost što ću znati započeti razgovor, a sad pitanje je hoće li ga ona htjeti nastaviti - sumnjičavo je zaključio Marino.

- Nervozan sam, ali to je najnormalnije - izjavio je Ivan. Neki su pak više samouvjereni u svoje tehnike zavođenja.

- Ja bih to s nečim najjednostavnijim. Hej mala, jesi za to da nešto popijemo ili tako nešto? - kratko je Ronald predstavio svoju tehniku zavođenja.

- Djevojke generalno padaju na moj šarm - dodao je kratko Ronald i nagovijestio kako mu ovaj zadatak ne bi trebao predstavljati veliki problem. Domagoj je također razradio svoju taktiku.

- Imam već osmišljeno u glavi što ću pitati - izjavio je Domagoj prije odlaska na brzinski spoj. S druge strane, Marijan je jako nervozan, a sve nade polaže u svoj, kako kaže, as iz rukava – simpatičnost.

U novoj epizodi gledatelji će vidjeti tko će od genijalaca osvojiti najveće simpatije djevojaka, a osim toga očekuje ih i prvi veliki okršaj.

- Ona je dvolična osoba i s njom ne bih volio više živjeti - izjavio je Luka za jednu sustanarku. O kome je riječ, gledatelji će vidjeti u večerašnjoj emisiji od 22.30 na Novoj TV.

MUŠKARCI SKROZ 'POLUDE': Kad im žene rade ovo, ne mogu se suzdržati 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin