Show

Komentari 24

Ronaldo i Georgina nacrtali su jedno drugo, a svi su iznenađeni kako ju je on prikazao na crtežu

Ronaldo i Georgina nacrtali su jedno drugo, a svi su iznenađeni kako ju je on prikazao na crtežu

Mnogi su pohvalili Georginu za njene umjetničke vještine jer pogodila skoro sve Ronaldove karakteristike lica, ali sudeći po objavi, on je potpuno promašio njene

Na Instagram profilu na kojem obožavatelji Georgine Rodriguez (28) redovito objavljuju sadržaj vezan uz nju i nogometaša Cristiana Ronalda (37) osvanule su šaljive fotografije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, pratitelji su podijelili fotke iz videa koji je, sudeći po opisu, jednom prilikom objavila Georgina na svom profilu, na kojima su Cristiano i ona nacrtali jedno drugo.

Par je pozirao s malim pločama na kojima su markerom nacrtali njihova lica. I dok se Georgina potrudila oko svog crteža i nacrtala Cristiana što vjerodostojnije, on se ipak našalio pa ju je na crtežu prikazao sa šiljastim obrvama i većim nosom.

- Cristiano oprosti, ali taj crtež ne sliči baš Georgininom licu, propustio je neke detalje, izgleda zastrašujuće - komentirali su u opisu objave.

Unatoč tome, mnogi su pohvalili Georginu za njene umjetničke vještine jer pogodila skoro sve Ronaldove karakteristike lica.

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC SABOTIRAO ZETA U ‘TKO MI BOLJE KUHA’