Obavijesti

Show

Komentari 13

Ronaldova Georgina pohvalila se torbicom od 10.000 kuna...

Ronaldova Georgina pohvalila se torbicom od 10.000 kuna...
8

Na Instagramu je pokazala novu torbicu španjolskog luksuznog brenda Loewe, koji proizvode parfeme, odjeću i razne modne dodatke. Georgina je u svoju raskošnu kolekciju dodala torbu preko ramena

VIDEO

Manekenka Georgina Rodriguez (26), partnerica nogometaša Cristiana Ronalda (35) često na društvenim mrežama pokazuje nove krpice i modne dodatke, čije su cijene uglavnom vrtoglave.

POGLEDAJTE VIDEO: Georgina se istrošila za Ronaldov rođendan

Pokretanje videa...

01:06

Sada se na Instagramu pohvalila novom torbicom španjolskog luksuznog brenda Loewe, koji proizvode parfeme, odjeću i razne modne dodatke. Georgina je u svoju raskošnu kolekciju dodala kožnu Hammock torbu preko ramena. Cijena te malene torbice je oko 10.000 kuna. 

Manekenki zasigurno nije problem 'iskeširati' nekoliko tisuća kuna za dobar modni dodatak. Nedavno je objavila fotografiju na kojoj je odjevena od glave od pete u brend Louis Vuitton. 

Odjenula je bomber jaknu, minicu, tenisice i torbu - sve je s potpisom luksuznog brenda. Za tu je odjevnu kombinaciju iskeširala oko 50.000 kuna.

Georgina je u vezi s poznatim nogometašem već tri godine. Ronaldu su surogat majke rodile troje djece: Cristiana Ronalda Juniora (10) te blizance Matea (3) i Evu Mariju (3), dok mu je Georgina rodila kćer Alanu Martinu (3).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu