Show

Komentari 50

RTL-ova novinarka zaboravila uzeti novac na bankomatu, a poštena žena sve joj brzo vratila

RTL-ova novinarka zaboravila uzeti novac na bankomatu, a poštena žena sve joj brzo vratila

Nakon bankomata Leona je otišla u obližnju trgovinu, ali nije platila gotovinom već karticom pa nije odmah shvatila da joj je novac ostao na bankomatu. Imala je sreće jer je nalaznica odmah kontaktirala banku

Novinarka RTL-a Leona Šiljeg u utorak navečer je nakon posla otišla na bankomat podignuti 300 kuna. Iz bankomata je izvukla karticu, ali ne i novac. Otišla je u dućan i nije shvatila da 300 kuna nema u novčaniku jer je namirnice platila karticom. Tek kad je ušla u stan i primila poziv iz banke, shvatila je o čemu se radi. 

- 'Leona, zvala je gospođa koja je pronašla 300 kuna na bankomatu i tražila je informaciju tko je napravio transakciju prije nje. Ostavila je svoj broj, zapišite 'gospođa Alebić' - ispričala je novinarka za Slobodnu Dalmaciju

Leona ju je kontaktirala i našle su se, a fasciniralo ju je to što je poštena nalaznica mislila da bi svi to napravili i vratili novac. Osim toga, novac kao nagradu jer ih pronašla nije htjela primiti. 

- Dok sam je čekala, na kiosku sam pitala imaju li neku veliku čokoladu. I to sam platila karticom jer nisam imala keša. Opet sam joj ponudila novac, ali nije htjela ni čuti, iako sam je molila. Ma ni čokoladu nije željela uzeti, ali rekla sam da je to hvala i zamolila da uzme - govori Leona i za kraj dodaje:

- Meni je baš uljepšala utorak. Hvala joj.

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA EPIZODA ZVIJEZDE VRIŠTE S JANOM I LIDIJOM

Najčitaniji članci